0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar 35+4 haftalık hamileyim mutfak dolabı, cam vs. Dip köşe temizlik yapıcam kardeşlerim gelicek yardıma erken mi bu haftada yapsam erken mi olur haziranın 16-17 si gibi mi yapsam karar veremedim doğum sezeryan olucak zaten 8nde doktor kontrolum var ondan sonra mı karar versem bi yardım edin :) 

12 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Erkenden yap canım ne olur ne olmaz yavaş yavaş hallet 
(390 puan) tarafından
Tek başıma yapmıcam ama canım ondan diyorum
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Bence simdidwn guzelce yap kontrolden sonra supurge falan yaparsin 
(390 puan) tarafından
Yani olabilir canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bekle bence biraz daha zaten kendin yapmıycakmışsın kardeşlerin gelecekmiş biraz saha yaklaşın doğum 
(390 puan) tarafından
Daha temiz olur sanki değil mi ne kadar geç o kadar temiz kalır gibi
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Erken değil canim başla mesela ben 31 32 gibi haftalarda yaptım doğumum 35 haftayken oldu :). Başlaman lazım 
(390 puan) tarafından
Ya erken doğum riskiniz mi vardı yavaştan olmadı başlayacağız artık
(1,757 puan) tarafından
Evet hep nst de sancım vardı canım
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bence başla şimdiden
(390 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(678 puan) tarafından
Hımm gününüz belliymis  şimdi yapsanız yine dip köse süpürmek gerekçek  hep 2 iş olcak sezeryan gününden 4 5 gün önce yapın bence bende sizinle aynı haftadayım yavaş yavaş perdeler yıkanıyor ama ben yanlizim  birde normal doğum günü belli değil oyuzden 
(390 puan) tarafından
2 iş yapmak istemiyorum birazdan ondan beklemek istiyorum ama doğum yani bu belli olmuyor ne zama olacağı
0 oy
tarafından
Erken değil canım bende 35 de yaptım 37 de doğuma gittim haberim yok:)
(390 puan) tarafından
İdeal o zaman nu haftada yapmak
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Çok ağırlaşmadan yap canım camlarını temizlikten sonra açma kirlenmez fazla kızartma ya da dikkat et hicbisey olmaz 
(390 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bence yap çıksın aradan bilemeszin bebek erken gelmek ister 
(390 puan) tarafından
Doğru saatli bomba gibiyiz ne zaman geleceği belli olmaz ne kadar sezeryan olsa da :)
tarafından
:))))
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bn 37 haftayı beklim dedim pişman oldum kız 35 6 da doğdu kızım eve gelip temizlik yaptım bide yap sen yap erkenden ☺️
(390 puan) tarafından
Aa gerçekten mi sıkıntı olmuş sizin için
(4,061 puan) tarafından
Sorma canım Valla bide üstüne 20 günlük ev taşıdım ev küf oldu hep duvarlari mecbur ev taşıdım kızıma bisi olur diye
0 oy
(1,479 puan) tarafından
33+5 im. Bana da annemle kayinvalidem gelicek dipbucak temislige. Dogum temmuzun ilk haftasi görünüyor 15 hazirandan sonra gelicekler nasipse. 14 haziranda da kontrolum var bakalim. 
(390 puan) tarafından
Anladım canım benimde temmuzun ilk haftası gözüküyor doğum ama sezeryan olacağı için haziranın sonunda alırız dedi nir hafta erken işte aslında dediğinde mantıklı ya
(1,479 puan) tarafından
Yani biraz daha bekle bebek dogduktan sonra kolay kolay dipbucak temizlik yapilmaz sen zaten yapamaSin en azindan epey gotursun seni haziran ortasında yapin temizligi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,156 cevap

334,668 kullanıcı

...