0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Kızlar 14 aylık oğlum var. Ansızın ısırıyor herkesi ya. Görümcenin oğlunu bile dün 3 kere ısırdı. Bide sıkıyo ısırdığı zaman. Nasıl alışkanlık olmadan vazgeçirebilirim bunu 

10 Cevaplar

0 oy
(3,141 puan) tarafından
Benim de bebeğim bir yaşında,iki dişi var sadece  o da bizi ısırıyor,o iki diş bile canımıza acitmaya yetiyor,dişi kaşındigi ve oyun sandığı için vs ısırıyor muhtemelen,yani çok bişey yapamıyorum ben de kuzey hayır diyorum yapma diyorum sadece başka bişey yapamıyorum, ısırdığı çocuk kaç yaşında
(637 puan) tarafından
Bizim 10 tane dişimiz var. Resmen saat çıkıyo ısırdığı yerde. Isırdığı çocukta 2 yaşında.
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimki de ısırıyo dişleri çok kaşınıyo ben parmagımı sallayıp yüzümü kızgın yapıp hayır ısırılmaz diyorum bırakıyo. Babasıyla beni ısırıyo sadece. Geçen babannesinib kolunu tuttu baktı baktı eliyle sıktı begenmedi heralde ısırmaktan vazgeçti:D 
(3,141 puan) tarafından
Kart gelmiştir:DD
(637 puan) tarafından
Hahhaa :) anam ben de şaştım bacım ya. Hiç farkettirmeden geliyor tutuyo hemen
(25,181 puan) tarafından
Eşimin kolu 2 gündür mosmor işe gidiyo kopardı resmen :D
0 oy
tarafından
büyük ihtimal oyuna çevirmiş canım senin oglan ısırdığı zaman tepkinizi net verin gülmeden abartmadan oyun sanmasın 
(637 puan) tarafından
Kaşlarımı satıyorum hayır diye kızdığımı belli ediyorum da bana mısın demiyor
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlumda diş dönemnden beri ısırıyor beni birde babasını birde bizim burnumuzu ısırıyorsan Allahım ilk diş çıkınca çok acımıştı ben hayır diyorum sesimi hafif yükseltip ısırılmaz diyorum beni ısırmıyor ama babası izin veriyor diye onun ısırıyor 
(637 puan) tarafından
Benide pek ısırmaz kızarım çünkü arada denk getirince affetmiyor ama :)
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Benim ilk oglumda cok ısırıyordu yegenlerimi felan cok sinir bozucuydu. 

Birgun beni ısırdı cok acıdi aynisini bende ona yaptim canını acittim kızdım. 

Bir daha yapmadi kimseye birakti 
(637 puan) tarafından
Ben de ağzına çok hafif hayır diye vurmuş gibi yapıyorum
(1,896 puan) tarafından
Arkadaşın dediği biraz acımasız gelebilir ama mantıklı kesinlikle canm öyle yap sende ısır yapmasın :)))
(1,239 puan) tarafından
Acımasız gelebilir gercekten işe  yarıyor cunku onunda canı acıyor kuduz gibiydi hep ısırıyordu o ısırdıgında bnde  ısırdım morartmicak sekilde tabi oyle oyle bıraktı
(1,896 puan) tarafından
Aynen öyle anlaması için bende kendi çocuğuma aynısını ona yaprak veya yapsam güzel mi diyerek anlatıyorum
(1,239 puan) tarafından
Oyle anliyorlar baska turlu anlamiyorlar
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Benim ilk oglumda cok ısırıyordu yegenlerimi felan cok sinir bozucuydu. 

Birgun beni ısırdı cok acıdi aynisini bende ona yaptim canını acittim kızdım. 

Bir daha yapmadi kimseye birakti.
0 oy
tarafından
Büyüyene kadar yada başka bi uğraşı bulana kadar öyle oldu bizde de sonra tükürmeye başladı ısırmayı bıraktı şuan cimciklyor :DD 
(637 puan) tarafından
Of of :)
tarafından
:DD Allah kurtarsın denge kontrol de yok öfkeyle ısırırsa vampir gibi
(637 puan) tarafından
Haha :), aynen ya. Gözümü üstünden ayırmamak lazım
tarafından
:DD aynen birine bişey olur aman aman
0 oy
tarafından
Sizde mi severken öyle seviyorsunuz? Hani böyle sıkıştırarak mıncıklayarak falan çünkü bu yaşlardaki bebekler genelde öğrendiklerini gördüklerini uygularlar iç güdüleri o yöndedir eğer öyle arıyorsanız sevmeyin birde ısırdığı zaman çok büyük tepkiler vermeyin çığlık atmak gibi çok bağırıp çağırmak yada vurmak gibi vs tepkiler vermeyin siz ne kadar umursamaz olursanız oda yaptığının bir yere varmadigini görünce vazgececektir 
(637 puan) tarafından
Yok çok dikkat ediyorum böyle konulara. Eşime de tembih ettim. Sakın gülme bağırma tepki verdikçe oyun sanar yapar diye. Sadece kızdığımı belli ediyorum. Kaşlarımı çatıp elimle hayır diyorum
tarafından
Onu öyle huy edinmiş oyun edinmiş kendine demekki zamanla unutur ama siz yinede dikkat edin hani siz yada tanıdık olunca sıkıntı değilde dışarıda birine yapsa olay çıkarırlar
Benim de büyük kizimi markette bir çocuk ısırmıştı ben bir şey demedim gerçi çok yanlış bu yaptığın o seni seviyordu neden böyle tepki verdin dedim çocuk eliyle kendini sakınınca çok üzüldüm ciğerim cız etti madur olan biz olmamıza rağmen kıyamadım çocuğa =//
0 oy
tarafından

Ne tatlı bnmde yeğenim diğer yegenimi koltuğun arkasina yatirip burnunu isirmisti.Oda ayni aylarda.:D

(637 puan) tarafından
Kız hepsinde huy hareldeee bide ısırıyo kaçıyor
tarafından
Bnm kizim daha 6aylik çok istiyorum öyle isirmalarini demekki hepsinde var.:-D
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Valla ya ısırır lar ya tirmalar lar dikkat edeceksiniz kaçacak siniz canım ay güldüm vallahi:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Smykle (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,124 soru

24,178,665 cevap

336,232 kullanıcı

...