0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
arkadaşlar hayirli günler 

size cok kisa rüyamı anlatmak istiyorum ruyamda esim beni aldatıyordu baska biriyle evleniyordu 

gerckte pek oyle biri degil bayan olan ortami bile fazla sevmez 

ama bi kez birine bakarken yakalamistim etrafındaki arkadaslarida hep yoldan cikmis kisiler ben ihaneti kaldirmamam kimse kaldirmaz eger oyle bisey olursa bosanirim gercekte 1 yasinda bebegim var 

icimdeki bu vesfseler cikmiyor disarda arkdaslariyla gulup eğleniyor eve gelince hep suratını asiyor

telefon da kullanmıyor tuslu telefonu var 

eger boyle bisey yaparsa bosnirim ama ne yaparim bilmyrm ailemde iyi degil biza bakmazlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım böyle şeyler düşünüp huzurunuzu kaçırmayın aldatsa amenne ama nedir bu güvensizlik ya
tarafından
bu zaman da kimseye guvenilmiyorki ya
tarafından
Evet ama böyle düşüne düşüne maf edersin kendini de cevrendekileri de
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Aldatma başlıklı postlatı okumamanı tavsiye ederim birde bu sıkıntını eşinle paylaşmanı öneririm içine aur serpecek o güveni verecek tek kili eşindir
0 oy
tarafından
Bir şeyi kırk kere dile getirirsen gerçek olur denir onun gibi düşün ve bunu tekrarlamayı bırak. Sonuçta neden korkuyorsan onu çekersin kendine ve onunla imtihan olursun. Şeytanın bu vesvesesinden dua ederek kurtulursun ancak. Ağzın hiç boş durmasın sürekli olarak oturduğun yerden mesela Allah'ı zikret ya da kısa zikirler var onları zikret aklını hayr ile meşgul et ❤️
0 oy
(937 puan) tarafından
Kimse kabullenemez bu durumu ama rüya işte abdest al dua et canım guveneceksin ama kontrol de edeceksin tabikide
0 oy
(1,691 puan) tarafından
surekli bu korkuyla yasarsan surekli huzursuz olucan moralin boxuk olucak bu korku bi kere geldimi gitmez olucagi varsa oldugu zaman uzul olmadan uzulup moral bozmaya gerek yok senin endisen korkun esini durdurmaz bu sekilde dusun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,237 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emirannesi (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 747 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,511 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Abcdef88 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,733 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,227 soru

24,427,050 cevap

352,122 kullanıcı

...