0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Akşam durmadan kendi kendine sinirlendiyini söylüyordu efkarlıydl farkındaydım defalarca sordum sonunda söyledi ... Anne benim için hiç uğraşmıyor hep abim abim diyor ... Sinirlerim bozuldu üzüldüm ne diyeceyimi bilemedim ama biraz rahatlatmaya çslışdım ... Kızımızı düşünüyorum o büyüycek nasıl olcak diye düşünüyor dahs şimdiden ben bile düşünmezken ... Ya kayn validem dünürlerinile ortak büyük oğluna ev kurdular şimdi  hayla yakamızı bırsmıyorlar ya bıktım gerçekden sırf eltimun eski eşyaları burrda diye yenilerine aldı kaynana alsın söksün versin ben napayım eskileri ... borç içinde yüzüyoruz bi kurtulamadık şunların isdeklerinden kaynanam da saçna sapah hareketler hep oların derdin bir kezde dönüb bize bakmıyor biz ne haldeyiz diye 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sizin peşinizi niye bırakmıyolar
(1,663 puan) tarafından
Nasıl canım anlamadım
tarafından
Hani eltinin eşyaları yenileniyor ya siz yapıyorsunuz ya onu diyorum yapmak zorunda değilsiniz
(1,663 puan) tarafından
Anladım kuzum kaynana gösteriş yapcak ya zengine dünüre davranışda zengin
tarafından
O zaman kendi yapsın valla bu saatten sonra herkes kendini düşünüyo ben ölseler bi bardak su vermem. Eşim harçlık vermiş bayramda sinir oldum
(1,663 puan) tarafından
Aslında kaynana kendi yapıyor kuzum fakat anlatmak isdediyim şu büyük oğlunu daha önde tutuyor eşimde haliyle üzülüyor
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Hep oyle olur bi evlat iyiyken diger evlat hep ayrim yapilir
(1,663 puan) tarafından
Malesef hep bize haksızlık oluyor her şeyin en iyisi onlara
(247 puan) tarafından
Bizde de oyle canım
0 oy
(133 puan) tarafından
Anlamadim kim kimon peşini burakmoyoor
(1,663 puan) tarafından
Kuzum sana zahmer üst yorumu okursan orda açıkladım
0 oy
tarafından
Cnm benim eşimde kapalı kutudur normalde ailesinden oda cekiyo bana cok yansitmaz ama biniki defa böyle baanda söyledi üzüldüm ne diyim bilemedim ki allah yatdimcilari olsun
(1,663 puan) tarafından
Amin kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
19 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 506 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esra3737 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 454 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,974 soru

24,132,345 cevap

334,111 kullanıcı

...