0 oy
765 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Belki bilen arkadaşlarımız vardır geçenlerde post acmisidim eltimle  yaşıyorum diye alt katta odalarimiz öğlen çocuklarını yatırmaya gidiyor ve çocukları hep odami karıştırıyor bugün geldim odama benim bebeğim için hazirladagim hatıra kutusunu karisdirmislar içinde kızımın emizgi test falan var baktim emzik yok bende gittim sordum diyo aa evet kızım almış ben yarın bakar veririm dedim tmm yarın ver ben bunları sakliycam hatıra herhalde zoruna gitmiş hemen bulup verdi ona karşı tepki nasıl olmalı yaptığı bence çok yanlış 

16 Cevaplar

+3 oy
(1,013 puan) tarafından
Kilitle odanın kapısını
(32 puan) tarafından
Kilitledim cnm bir kere senin odanı yiyecekmiyiz dedi ve kızını odamda yatırıyor
(7,827 puan) tarafından
Snn odanda yatırmasn ne münasebet kitle ne derse desn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla böyle eli bozuk insanlara sinir oluyorum. İzin verme çocuğuna Allah alllaah birsuru eve gidiyorum. Çocuğuma ben izin vermezsem başka odaya giremezler. İki dk ağlar susar ama milletin eşyasına tobe tobe
(32 puan) tarafından
Aynen cnm umursamıyor ve benim zoruma çok gidiyor üstelik alınıp kendini haklı çıkaracak yarın yüzü beş karış olur iki üç gün konuşulmaz onla
tarafından
Sende as suratini. Ne yırtık geniş insanmis
(32 puan) tarafından
Aynen ben öyle beceremiyorum içim rahat olmuyor boş insalnari ne diye kafamatakiyorsam
tarafından
Valla gerçekten hakli olan sensin. Ezilme boşver
(32 puan) tarafından
Aynen ne kadar sesiz kaldiysam o kadar ileri gitti
0 oy
tarafından
Açıkça söylesenize odama girip eşyaları karıştırıyorlar. Çocuklarına mukayet ol diye. 
(32 puan) tarafından
Cnm o ne yapar ne eder kendini haklı çıkarır
tarafından
Çıkarmaya çalışırsa ağzının payını verin altta kalmayın. Ne demek odama girip eşyalarımı karıştırıyorlar. Yağ gibi üste çıkarsa ilişkinizi kesin. Odanızın kapısını da açık bırakmayın.
(32 puan) tarafından
Cnm aynı evin içindeyiz her gün yüz yüze çok zor ya
(1,950 puan) tarafından
Kendi odasinda neden yatirmiyor onu anlamadım
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Kilitle yani yüz göz olacağına 
(32 puan) tarafından
Kilitledim cnm bir kere senin odanızı yiycez mi dedi bana
(4,893 puan) tarafından
Kimse yemezde çocuklar küçük anlamıyor giriyor deyiver sende.  Kimse girip karıştıramaz kusura bakmasın
(32 puan) tarafından
Rezil olduğu için herkes ondan korkuyor ev ahilisi ben birşey dersem üstüme gelecekler
0 oy
tarafından
kilitle canim kilidide acma
0 oy
(8,313 puan) tarafından
Ne olursa olsun kitlerim böyle seviyesizlige gelemem ayrıca iki elti aynı evde yaşamak nedir ya :/ Allah yardımcın olsun gitsin kendi odasında yatirsin hayret bir şey madem gördü emziği sen demeden koysun odana dimi
(32 puan) tarafından
Hep karıştırıyor o da aynı şekilde karıştırıyor ve musaede ediyor çocukara
(8,313 puan) tarafından
Sen ne diye kendini ezdiyorsun ki kitle bundan sonra anca deliğinden bakar odana
(32 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz cnm
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kapimi kitlerim soran olursa da camasirlarimi yikadim serdim ozel esyalarim var ayıp der gecerdim yani hic cozum yolum yoksa..
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Neden kilitlemiyorsun ??
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ayy nefret ederim ya bide almışlar mi herşeyi geçtim anneside bişey yokmuş gibi o almış mı diyor iyi sabrediyosun
(32 puan) tarafından
Aynen cnm birşe pişkin
0 oy
tarafından
Ne kadar ayip cocuklarina bunlari öğretmesi lazim
0 oy
tarafından
Bikaç defa uyar diğerlerinin yanında falan şakayla karışık kilitlicem artık darılmaca gücenmece yok sen de kitle odanı diye söyle herkesiz özeli hayır kendi odası varken çocugn senin odanda ne işi var yatakodası özel bir odadır olmaz yani darılan darılsın bir iki konuşurlar alışırlar sonra sennyeterki kararında sabit dur .
0 oy
tarafından
Odanı kilitle ve evini ayir
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kilitle  bence kapını 

0 oy
tarafından
Odanı kilitle ne derse desin oda özeldir mahremdir öyle herkesin girmesi uygun değil
0 oy
(71 puan) tarafından
Valla ben iki sene oyle esimin ailesiyle oturdum odami herzaman kitlerdim odadan cikinca kapatiyodum ne gerek var heryeri dagitiyolar sende ezdirme kendini o soylerse sende soyle 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Asla kendinden ödün verme ben geç akəllandım yasak koy girmesin odana orası senin özelin dojunmasın eşyalarına kimse eltinede gerekirse sert çık altdsn alma ben altdsn aldım da ne oldu sanki

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 143 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bayzaaa (80 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 230 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 486 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,785 soru

24,144,733 cevap

334,625 kullanıcı

...