0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Spiral taktırmak için illa adet li mi olmak gerekiyor adet olmadan gitsem takarlar mı bir de özel hastene veya devlet hastanesi fark ediyor mu 9 ay oldu doğum yapalı taktırmak istiyorum artık 

4 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Her devlet hastanesi takmıyor sanırım

Bana adetin 3. Günü git demişti doktor 
(3,443 puan) tarafından
Yok canım adet olmadan taktı bizde aile hekimi taktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Takıyor devlet bedava adet olmadan da takıyor gebelik testi vermen yeterli
(198 puan) tarafından
Özel hastaneye gidicem test işlemleri bizim burda uzun sürüyor bebekle zor olur beklemesi özelde hemn öıkıyor testler adet olmadan takıyolarsa çok iyi teşekkür ederim
0 oy
(579 puan) tarafından
Artık adetli veya adetsiz fark etmiyor takıyorlar canım ben adet değildim taktirdigimda devlette taktirmistim test falan istememislerdi benden 
(2,246 puan) tarafından
Bende düşünüyorum da çok ağrı oluyor mu
(579 puan) tarafından
Hiç hissetmedim bile canım doktor bitti dedi kalktım açısı yok merak etme taktiktan sonra 7 8 gün az az kanama oluyor o kadar 1 ay sonra seni kontrole çağırır zaten kaymismi kaymamismi diye diye bakar
(2,246 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,285 puan) tarafından
İlk adetsizken taktirdim kaydi adetliyken de taktirdim kaydi ama adetliyken daha az agri aci oluyor
(4,285 puan) tarafından
Yo kiz valla bende kan man akmadi sana önerim sağlık ocağına kan ver hamile olmadığına dair tahlille git yoksa devlet hastanesinde aksam üstüne kadar sonuc çıkacak da takilcak diye beklersin o zaman kan olur ben duşa girdiğim gibi hemen gittim geldim tahlili alarak
tarafından
Yeni doğum yaptım cnm . 40 im çıksın gidicem
(4,285 puan) tarafından
Zaten adet zamanı dus alınca bi 2 saat kesiliyor yani bende bole sizin bilmiyorum hemen 2 saat bile olmadan taktirdim gelmistim ben
(4,285 puan) tarafından
Son günü olmaz 3 veya 4 gün dedi bana ben 3. Günü gittim
tarafından
Benim de 3. Gun yoğun oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 136 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Lavanta... (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
+1 oy
3 cevap 177 göst.