0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
Merhabalar 2 aylik bebeğim var 7 saatlik yolculuk yapmak zorundayım  otobüsle  sizce zor olurmu çocuktan ötürü yoksa gitmeyeceğim ama gitmekte istiyorum ailemin yanına  otobüste durmaz sürekli ağlar diye korkuyorum  sizce durum nedir  

19 Cevaplar

+1 oy
(1,143 puan) tarafından
Gidecekseniz yarın gidin. Otobüsler yüzde 50 doluluk oranı.. Yanınızda boş koltuk olur hem. Emzirme önlüğü alın yanınıza. Sürekli memede tutarsanız çok ağlarsa.  Bir de bazen araba sesi bebekleri sakinleştiriyor hiç ağlamayadabilir :) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babynest varsa rahat olur. Yatırmak için bişey alırsın yanina
(163 puan) tarafından
Pusetini almayi düşünüyorum  babynest varda o çok büyük olur bence
tarafından
Ben 3 aylıkken uçakla yolculuk etmiştim. Ağlaya ağlaya bitirdi beni. Seninki çok uzun zorlayabilir
0 oy
(581 puan) tarafından
Vallaha canım o da bebeğimle alakalı Bi durum akıllı Bi bebekse emer uyur yani ama huysuzsa durmaz
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Bence imkanin varsa ucakla git. 
0 oy
tarafından
Bebegin araba yolculugunda nasil peki benimki full uyur belki rahat gidersin bebegine bagli ama imkanin varsa ucakla git bence
0 oy
(218 puan) tarafından
3 aylık bebeğimle 16 saat yolculuk yaptım canım bebekler ilk aylarda araba seviyor ınsallah zorlamaz seni alt degısme biraz yoruyor 
0 oy
tarafından
Valla gitme demem ailenin yanina gidicekmisin ama ben 2 yasindaki oglumla 6 saatlik bir seyahete gitmeye hatta 1 saatlik yolda bile korkuirum oglum uslu ama insan daralıyor.. 

Biz kendi aracmizla genis memlekete gittik 15 16 saatlik yolla gittik giderken hep uyudu sorun yasamadim ama gelirken daha az zmaanda geldik ama canımı çıkardı.. suan cok korkuyorum ankaraya gitmek istiyorum ucakla gidersem belki olabilir diye düşünüyorum.. senin iicnde yazik günah o çocuğa senin çekeceğin enidise onun susturmak vs zor bence 
0 oy
tarafından
Bence gitme bn gitim mahfoldum 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Bebekler araba sesini sever genelde ama otobüs olayı düşünüyo insanı. Bkz kendi arabamizla.ordan oraya gezdik hep. Kızım en huysuz halinde.bile araba çalışınca hemen susardi ama her cocuk blyle mi bilmem
0 oy
tarafından
Özel araba ile sorun olmaz ama otobüs ile baya zorlanırsin canm o zamanlar sürekli emmek istiyo
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Kücük kızım 2 aylıkken özel araçla gitmiştik güzel gecmis ti rahat olur insallah 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Bence zor olur birde tek olacaksan emzirmesi falan var ne bilim  Çok zor olur bem tek başıma o yolda rezillik çekeceğime hiç gitmezdim 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Benm ki 4 ay 20 günlük hiç cesaret edemiyorum valla ki ailem 4 saat uzaklıkta. Bide uyku düzeni bozk şu aralar atk dönemnde burnumdan gelr rezk edr beni dye korkuma misafirliğe ( komşuma) ble gitmiyorum düşn yani :) 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Ben 3 saatlik yapmıştım yolculuk ful uyumustu ama otobüsle değil kendi arabamizla inşallah sorunsuz geçer yolculuğun 
0 oy
tarafından
Ağladıgı an tık memeyi ağzına hiç bişey olmaz ben kızımla çok yolculuk yaptım bebekler arabayı sever her çocuk da aynı olmaz bi denersin sen de 7 saat çok değilmiş yakn zamanda 12 saat yolculuk yaptık biz ful uyudu prensesim :))
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bebekle alakalı bir durum ama ben gidemezdim herhalde cesaret edemezdim yol çok uzun
0 oy
tarafından
Ben 20 günlükken 24 saatlik yola gittim bir sıkıntı yaşamadım cnm ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 344 göst.
0 oy
12 cevap 403 göst.
0 oy
6 cevap 373 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Monilu (270 puan) tarafından soruldu
0 oy