0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba. 1 yaşında oğlum var az az yürümeye başladı gibi. Alıştırmak ve dışarıda yürütmek için ayakkabı aldım ilk adım ayakkabısı. Asla giymek istemiyor ayağını büküyor. Zorla giydirsem bile yere basmıyor. Aynı zamanda güneşe çıktığımızda şapka da takmak istemiyor anında yere fırlatıyor. E ağlamaya başlıyor. Yani üzerinde fazlalık istemiyor sanırsam. Bu durumda olup baş edebilen ve öneri sunabilen var mı? 

5 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Yumuşak bir toprakta ilk ayağı temas edecek şekilde gezdir yada temiz bir cimende 

Sonrasi alışır

tarafından
Yaptım bunları ama çimene basarken kıyameti koparıyor korkuyor sanki
(30,110 puan) tarafından
Usteleme korkar
Bekle zaman ver biraz
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Benm oğlum da öyleydi 1,5 yaştan snra giydirebildik o ayakkabı girmesn diye herşeyi yapıyordu cırt cırt ayakkabı al mümkünse en cırtlı olanı daha rahat giydirirsn
tarafından
Aldığım ayakkabı vicco ve cırt cırtlı. Vallahi napıcamı şaştım
(7,827 puan) tarafından
https://www.flo.com.tr/urun/kiko-kids-teo-132-100-deri-ortopedik-cirtli-erkek-cocuk-ayakkabi-lacivert-200008911?campaign=c_1618

Canım böyle bir cırtı olsun dha kolay oluyor birde ona ayakkabısız gezemeyeceğini söyle dışarı çıkarken kucakta da olsa giydirmeye çalıl bu tarz daha kolay oluypr
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim çok sağol bakacağım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben  3 ayından  beri  ayağına  ayakkabı  giydiriyorum  o yüzden  hiç bir problem yaşamadım  evde de ew terliğiyle gezer  16 aylık  
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben küçüklüğünden beri ayakkabı giydirdim o yüzden bi sorun yasamadik ama şapkadan iki cocugumda nefret ediyo oglum 19 aylik kışlık beresini takıyorum cıldırıyo kizimda 3 buçuk aylik olucak şapka taktığım gibi kafasını sağa sola çevirerek cikariyo hic sevdiremedim ikisinede
0 oy
(163,398 puan) tarafından
ahahaha bunu yasamayan anne yok sanirim zamanla alisiyo su ev ayakkabisindan al evde giydir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (625 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 785 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,606 soru

24,087,926 cevap

331,601 kullanıcı

...