0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar 1 ay kaldı kızımın doğum gününe ve ben birşeyler yapmak istiyorum.  Ama kızımın doğum günün de oğlum doğdu doğacak diye bekliyecegiz ve erteleye bildiğimiz kadar erteliyecegiz. Kızımla aynı olsun istemiyorum. Doğum günleri.  Rabbim nasip ettiği süre.  Kızımın her doğum günün de mevlüt okutmak istiyorum.  Oğlum doğunca da mevlüt okutmak istiyorum 1 2 ay ertelesem. Kızımla birlikte ikisine bir yapsam nasıl olur.  

Hediye olarak ta böyle bir şey düşündüm.  Kızımdada hayalim buydu. Hatırlayan arkadaşlar vardır FİKİRLERİ Nİ İSTİYORUM.  VİRÜS VAR DİYECEK LER LÜTFEN .....

Kızım için 30  tane bundan.  

image

Oğlum için 30 tane Bundan. 

image

YADA TEK RENK SEÇİP. ABLA KARDEŞ İSİMLERİNİ Mİ YAZDİRSAM. 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büşra ya sen bilirsin ama bi ara çok yapıldı bunlardan.  Evler bunlarla doldu taştı resmen.. 

İlla yapacağım dersen mor olan güzelmiş sondaki.
tarafından
Teşekkür ederim cnm niyetim vardı kızımda nasıp olmadı.  Kızım Vefat edeli senesi geldi. Niyetimizi yerine getirelim istedik
tarafından
Güzel Asmira❤ yap kuzum içinde kalmasın hiç bişey. Virüs kimseye yok da bize mi var amaaannn  :))))
tarafından
Umrumda değil. Nedense kışın virüs var diyip insanların azına ediyorlar. Yazın 3 tane go.tu b.oklu turist gelecek diye normalleşiyor lar
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Bence pembe ve mavi olsun istediğiniz sayıda ama demeden geçemeyeceğim valla virüs var :) 
tarafından
İstemsizce gülümsedim. Rabbimde seni gulumsetsin
(924 puan) tarafından
Gerçekten öylesine söyledim onu siz özellikle söylediniz diye :) ama renk konusunda ciddiydim ayrı ayrı isme olsun. Çok kullanılmış dedi biri ama ben denk gelmedim demek ki.
tarafından
Olabilir cnm  kişiden kişiye değişiyor ben burda böyle kuran dağıtan hiç Denk gelmedim. Hep kek meyve suyu şeker filan verilir. Renk konusunu ciddiye aldım. Da virüs seysini ciddiye almadım. Ne yalan diyim ☺️☺️☺️☺️.  Benimde içimden geçen 2 isim tek cuZ
(924 puan) tarafından
Olabilir ben hala ciddiye alıyorum korkumdan elimde değil :) gönlünüzce olsun inşallah ama erkek bebeğe mor düşünemedim sanırım bi de kızınıza özel olsun diye düşündüm sanırım. Sizin düşünmeniz yeter annesi :) en güzeli olacaktır her şekilde.
tarafından
İlla mor olacak değil rengi biz belirleye biliyoruz.  Örnek olarak attım iki isim olarak
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Valla magnetten,gazoz açacağından iyidir. En azından verdiğin paraya değer canım. Verdiğin insanlar okudukça sen ve kızın da nasiplenin inşallah sevabından. Bence çok güzel.
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm.
0 oy
(34,561 puan) tarafından

Güzel düşünmüşsun ayrı günler olması daha güzel evet  sondaki güzelmiş

tarafından
Şükür seni görmeye başladık

Bende sondaki ne niyetliyim cnm ama fikir almak istedim.  Rengini kendimiz secebiliyoruz.

Teşekkür ederim
(34,561 puan) tarafından
He geldim tatlım ❣️.

Rabbim hayırini kabul etsin güzel melegine ulaşsın insAllah.
Sağlıkla doğurda herşey yoluna girer evelAllah ,❤️
tarafından
İnşallah cnm hevesimi kursağımda bıraksalar da. Rabbimin izniyle oğlumu kucağıma alıcam. Umudum var inşallah ❤️❤️
(34,561 puan) tarafından
Takma kimseyi sen çok güçlü bir annesin
0 oy
(704 puan) tarafından
Pahalı geldi bana daha uygunlari var.Yaninda tesbihi falan oluyor.İkisini beraber yap eziyeti az olsun.Hem çok uğraşmamis olursun.Yazmayin demişsin ama.yazmadan edemiycem yenidogan bebeğine virüs daha çabuk bulaşır çünkü hastalıklara açık oluyor yinede dikkat et sen.
tarafından
Teşekkür ederim tezbigini rabbim nasip ederse abim mekkeden yollayacak. Gelebilir se kendi getirecek.    Kızım vefat ettikten sonra hiç mevlüt okuyamadım. Ve doğum günün de okutmak istiyorum
(704 puan) tarafından
Basın sagolsun.Sen bilirsin canım yinede az kişi çağır bari.Ne olur ne olmaz.Ne güzel abin gönderecekmis çok şanslısın.Dedigim gibi daha uyguna bul öyle al canım yinede pahalıya geliyor bunlar.
0 oy
tarafından
Bende bunlar çok güzel çok işe yarar şeyler magnetlerden daha iyi pembe mavi yap ki hem kızın hem oğlun için yaptığın belli olsun tabi durumun yetiyorsa 

Sen her kızınla ilgili post açtığında ağlıyorum 

Wpde nazarını paylaşınca uzun uzun bakıyorum o mezara yine ağlıyorum 

Allahım sana çok büyük sabir versin evladının kokusu çekmiş ama kaybetmiş annelere de sabır versin sonra da bana versin inşallah ben daha dokunmadım koklamadım bu kadar kötü oldum dokunup koklayanlari düşünemiyorum bile 
tarafından
Büşram rabbim sana en hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah canım. Hep dualarım dasin. Eminimki sen çok güzel bir anne olacaksın rabbimin izniyle inşallah ❤️
tarafından
Aminnn aminnn Allah razı olsun inşallah sende oğlunu sağ salim al kucağına inşallah kocaman adam olsun büyüsün sende hepsini gör inşallah sana babasına ailesine vatanına hayırlı evlat olsun inşallah
0 oy
tarafından
kizin kac yasi oluyor 
tarafından
1 yaşında olacak ama yaşamıyor cnm
tarafından
Allah rahmet eylesin.bilmiyordum kuzum :( ama iyi dusun bak minik bir meleyin daha olucak :)
tarafından
Nasıl yani iyi düşün derken aciklarmisın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 217 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 724 göst.
0 oy
12 cevap 482 göst.
0 oy
3 cevap 322 göst.