0 oy
302 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merak ettimde baglatinca ilerde istersek acılabiliyor mu. Yeniden cocuk olabiliyormu

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet ama çok zor bi ihtimal tüp bebek tedavisi olursa anca ole oluyormus
tarafından
Him kotuymus oyleyse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ikinci çocuğum olursa baglatmayi düşünüyorum 

Olmaz bence 
tarafından
Iste insan emin olamiyor. Ya ilerde bidaha istersek diye gerci yasta ilerlemis oluyor. Baglatincada rahatlamıs olacam o konuda
0 oy
tarafından
Çok zor bir ihtimal birde her hastane baglamıyor belli bir yaşa gelmeden e tabi birde dini yönü var
tarafından
Doktorumla hic konusmadim bu konuyu. Yasim tutarda. Ben emin degilim. Bir yandan rahatlik gibi geliyor biryandan kotu bir his cocugunun olmayacak olmasi.
0 oy
tarafından
O iş biraz sakıncalı canım dinen uygun değil diye biliyom bide her hastane yapmiyo. Tekrar hamile kalmanda zor olur
tarafından
Himm sagol cnm
0 oy
tarafından
Olacaksa her türlü oluyor ya komşumuz 40 yaşında baglatti hamile kaldı doğurdu meğer acilmis 
tarafından
Ilk defa duydum. 40 yasindan sonrada cok zor gelmistir valla
tarafından
Aynen kadın zaten sarkma olduğu için  ameliyat oldu doktor artık gebelik tehlikeli deyip bağlamış bi yıl sonra hamile kaldi
0 oy
tarafından

Ben bağlattım hemen ben istediğim ve sağlık sorunlarım olduğu için Birdaha açdırmayı düşünmüyorum yaş 29 tabi Allah bilir ilerde ne olur bilinmez ancak zaten 3 tane çocuğum var doktor bana ilerde tüp bebek belki olur ama genelde dış gebellikle sonuçlanır demişdi 

tarafından
3 cocugum olsa kesin baglatirdim. Ama benim 2. Oglum olacak. Yasta 33 . 3 cocuk isterdim hep ama yas geciyor. Bide omrum cocuk bakmaklama gececek diyorum  eger 3. Yu istersem. Bu hafta sezeryan olacam. Surekli korunmakta zor. Bilemedim hic
tarafından
Ben ikincide bağlatacakdım aslında para biriktirip özelde ama hamile kaldım yine Allah a büyük demeyim ama ben yine olsa yine bağlatırdım çocuk büyütmek çok zor cidden hem psikolojik olarak hemde maddi olarak daha istemiyorum
tarafından
Evet zor ama 3 cocukta ideal bence cnm
0 oy
tarafından
Bağlattır ve açtırma 
tarafından
Benim esime kalsa 2. De baglattir diyor
tarafından
Sen baglattirmazsin:)
tarafından
Galiba oyle. Aklima fatma girik in turk filmi geliyor. Koca gelin koca gelin diyordu kuması:))
tarafından
Görümcem üçüncü çocuk kız olur kızım olsun diye baglattirmadi üçüncüyü yaptı oda erkek üç erkekle bağlattırıp oturuyor bide koca dört erkek:)
tarafından
Hahaha kiz valla oda var 3. Yu isterim oda erkek olur bende oyle baglatıp otururum. Hayırlısı artık
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kuzu ya onun sanki yaş kriteri vardı.
tarafından
Yasim tutuyordur. Iste 2 oglandan sonra birde kiz im olsaydi diye dusunurmuyum
(9,232 puan) tarafından
Düşünürsün bence
0 oy
(3,417 puan) tarafından
İkincide bagltcam
tarafından
Cok  onemli bir karar emin olamiyorum ben
(3,417 puan) tarafından
Sezeryan oldum o yüzden kesilmek istemiyorum daha fazla Rabbim nasip ederse hayırlı sağlıklı kızıma bir kardeş daha olsun başka düşünmüyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,069 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 387 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Efemmm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
19 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya9519 (379 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap

328,991 kullanıcı

...