0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
Aşırı kindarim.kiz kardeşim olduğunda halan istediğimiz gibi olmadı biz kız beklemedik dedi.annem ağlamaya ağlaya canincikti sanki kadın yapıyor cinsiyeti...... Küçük değildim çok net hatırlıyorum sonradan erkek kardesimde oldu oooo görün halam havalara uçtu....

Demin aradı kız bebekmis seninki dedi ay bir mutlu bir tatlı dilli.ah ben bilmem mi senin çatallı dilini....

Sen kizlarinsevmezdin hayırdır huyunmundegisti dedim Elif dogdugundda böyle böyle dedin....

Demedim falan dedi.yapmaciklik yapma dedim kız çocuklarını insan yerine koymuyorsjnuz bütünüz batsın dedim kapattım.

Nasıl bir baba tarafim var tahmin edemezsiniz bizim dünyadaki sinavimizda bu kişiler 

Bu arada halamın 2 oğlu bir kızı var üç cocugunun üç çocuğu var hepsi kız.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Travestimiymiş kendileri?
-Reklam-
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Baba tarafını seven bir kişi daha görmedim haklı olarak hepsi mi hayırsız ya 
(9,234 puan) tarafından
Bende görmedim vallahi
(11,499 puan) tarafından
Bende anne tarafımı sevmem çok sinsiler fesatlar
(1,666 puan) tarafından
Seviliyosa da kesin paraları vardır :))
(9,234 puan) tarafından
Kız benim baba tarafım dehşet zengin gram sevmem kackere maddiyat teklif ettiler hayır deyip ikiskimi kestim
0 oy
tarafından
Lanet gelsin bunlara... 

Valla bizde ayrim yok kaynanam Kiz  olsun diye dualar etti  valla
(9,234 puan) tarafından
Gelsin anam ne diyeyim ama bak Allah ona erkek torun verdimi
tarafından
Vermez verirmi o herseyin en guzelini bilendir
(9,234 puan) tarafından
Ne diyeyim Allah benden uzak tutsun onları. Dilim çatalli benim durup durup guanaha sokuyorlar
(9,234 puan) tarafından
Ne diyeyim Allah benden uzak tutsun onları. Dilim çatalli benim durup durup guanaha sokuyorlar beni
0 oy
tarafından

Yaaa bende böyle taşı gediğine oturtmak istiyorum hep sonradan geliyor aklıma :D

(9,234 puan) tarafından
Nasıl rahatladım biliyormusun kardeşimin b.okuna kurban olsun hala mussefftesi
0 oy
tarafından
Halan hakettiğini yaşıyor desene:)
(9,234 puan) tarafından
Hep ana babanın dilini çocuklar çeker zaten
0 oy
tarafından
Baba tarafım şeytanın küçük kardeşleri 
(9,234 puan) tarafından
Kız bende derim seytanjn insan halısıniz diye
0 oy
tarafından
Ayy canm şuan kaynanam aklıma geldi kızım doğunca gelmedi görmeye 3 ay sonra biz gittik bir çeyrek taktı erkek olsaydı tam takacaktım dedi. Yok kız çocuklarını sevmiyom ben valla yemin ederim böyle dusunuyo diye tekme tokat dalasim geliyo. Ayy daha neler neler var 
(9,234 puan) tarafından
Deki ona kızımın b.kunu ye tövbe tövbe Allah sağ salim vermiş şükret be kadin
tarafından
Hiç deme canm daha yeni evliydik hamile kalırsan adını seyitali yada cumali koyarız diyodu erkek seviyom. Ben diyodu. Eltimde kız olursa oğluma ısterim demiş kadına kızmış bidaha kız olursa deme daha cinsiyet öğrenmemiştik sanki  ona kalmış dedim madem öyle 4 kızı var atsaydı dedim aklıma geldikçe deli oluyom
(9,234 puan) tarafından
Kıza hamileyim çok şükür hamdolsun verene kurban olayım ama halamın bu lafı öyle işlemiş ki içime dur telden soktum elbet yüzüne de söylerim bebeğimize elletmem
tarafından
Böyle insanları toplayıp torbaya koyup ağzını baglican öyle kalsınlar. Sende inşaallah sağ salim allahın izniyle kucağına alırsın kızını canım
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Oh iyi demişsin valla canım benim baba tarafım da öyle hiç biriyle de konuşmam babamla da konuşmam 
(1,621 puan) tarafından
Biz 3 kız kardeşiz en son bi oğlan olmuş dusmus ben bilmem ablam der çok çektirdiler anneme bilerek düşürdün demişler annem boşandı babamdan şimdi de onlar çekiyor ogullarindan
(9,234 puan) tarafından
Annem erkek dogurmuyorsun diye ne küfürler duymuş az çok hatırlıyorum herseferinde yüzlerine vurur rencide ederim asla da pişman degilim
0 oy
tarafından

En acayip olanı da kız çocuğunu hor görenlerin kendisi de dişi. Madem kız çocuklarını böyle ezik görüyo gitsin kendisinde çük taksın :angry:

(9,234 puan) tarafından
Keşke ölse oksijen israfi
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Baba tarafını bende sevmiyorum evlendim eşimin baba tarafını da sevmiyorum babasını da sevmezdim ztn
0 oy
tarafından
Bunları okuyunca aklıma babaannem geldi 

Annnem erkek kardeşim doğunca eve gelmisler merdivenden çıkarken babaannem kapıdan annemlere bakmış buda aynı büşra gibi ağlıyor buda kız demiş hiç yüzüne bile bakmamış sonra annem rahatsız yaa kardesimin altını yengem temizlemiş o arada da kız dedi yaaa babaannem hepsi kız diye aklına girmiş işte yengem açınca şok olmuş ama bu erkek demiş babaannem koşa koşa odaya gelmiş kardeşimi kucağına almış beşleme çekmiş altını temizlemiş falan eskiler hep cahil hepppp
(9,234 puan) tarafından
Allahım yarabbim ya
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Baba tarafı mı şeytan görsün yüzünü annemler kaçarak evlenmiş görümcemlerin falan aynı evde yaşamışlar bir süre ablamın biberonu ve süt cezvesini yıkamaz ayırır diğer bulaşıkları yıkamış öyle yapan halama Allah evlat nasip etmedi annemle babam odada olduğunda diğer halam küt kapıyı açarmış annem sevgili gibi kıyıda köşede konuşurduk babanla diyo ve onu yapan halama 2 çocuğu oldu eşi nikah yapmayıp başkasıyla evlendi  babaannem annem emziriyormuş senin sütün yaramıyor diyip annemi sütten kesmiş köyde inekleri de var annem süt alırmış aynı evde annemi süt alıyor diye hırsız çıkarmış annem şekerli su vermiş ablama komşuya parayla süt almaya gitmiş bizde çocuk büyüttük yavrum ne zaman istersen gel para verme demiş eden buluyorda ben şunu yaptım ondan başıma böyle şeyler geldi diyorlar mı bakalım
(9,234 puan) tarafından
Kindarsin dimi onlara karşı bana diyorlar olan olmuş boswer ...yapamıyorum affedemiyirum.okadar görgüsüzlük hala m ellinkere kovdum ellibkre gene geldi babamlar korona oldu birkere atamamis bizim altta oturuyor sepete yemek koysa yollasa yollar senin kardeşin hastalanmış.ben olsam yagdiririm.derdine babamdan zekât istemiş babamda zekatlik mal kalmadı demiş.o yüzden koronalinkardesini atamamis. Şimdi beni arayıp neyin yapmacikligini yapiyorsun
(2,246 puan) tarafından
Sokaktaki bi insan nasılsa öyleler benim gözümde ama iyi demişsin benim içim bile soğudu dediğin lafa:)
(9,234 puan) tarafından
Yüzüne de soylicem ama yetmedi bana
0 oy
(163,576 puan) tarafından
anaaam halaya bak 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 544 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 475 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 382 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 860 göst.

Kategoriler

1,477,827 soru

24,188,978 cevap

336,793 kullanıcı