0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar biraz uzun yazabilirim kusura bakmayin şimdiden bilenler bilir ben ayrilma asamasindayim annemle konusurken biraz eski hayatimizdan bahsetti annemdw bbabamdan ayrildi yillar önce o kadar zorluklar cektik ki bi biz bi Allah biliyor ac aciktaydik babam eve ekmek getirmezdi biz kuru ekmek yerdik elektrik suyu odemezdi biz annemle abimlerle annemin çalıştığı yerde dus alir yemek yerdik annemin calistigi da borclara gidersi babam kumarci bi adamdi zaten su an görüşmüyoruz babamla hakkimi onan hic bi zaman helal etmiyorum zaten biz 3 kardes kucukken ayrildi annem baba evi olmadan bi yolunu buldu çalıştı bize bakti hem büyüttü simdi ise hepimiz büyüdük ve iyi yerlere geldik annemin hakkini hic bir zaman odiyemem zaten bunlari konuştuk bende ayrilicam ve bi kizim.var agladik oyle ama insan kötü oluyor hayat cok acimasiz :((((

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hayatımızı bir an o kadar benzettim ki. Banyo için ananneme giderdik annanem burun kırın ederdi. Babam eve kadın getirirdi hizmet edelim diye bizi döverdi. Evin arkasında esrar yetiştirir eroin satardı. Kardeşlerimi zincirle bağlayıp silahla tehdit ederdi. Bizde kaçtık bir gece. Camilerde uyuduk falan işte ama ne zman konuşsak bizde ağlarız annemle. Kardeşlerim çok küçüktü hatırlamıyorlar ama biz annemle ..
(963 puan) tarafından
Senin hayat hikayende kotuymus kuzum ahhh herkes ana baba olamiyor inan ama Allah gelsin kotulerin hakkindan eden her zaman bulsun
tarafından
Amiiin aminnnn valla benm babam buldu bile dünya gözüyle de gördük elden ayaktan düştü bin tane hastalığı var millete el aciyor artık bize de yalvardı ama iş işten geçti. Biz annemin dizinde daha huzurluyuz. Yüzbin tane doğan gelsin bir tane nilüfer edemez
(963 puan) tarafından
Bak bulmus belasimi boşver canim simdi biz önümüze bakalim benim babamda 2. evlilik yapti kariyla kafayi yiyo bosiyamiyoda nafaka muhabbetinden daha da ceksin
tarafından
Oh o da cekmis aynen önümüze bakmak en iyisi. Rabbim hep iyileri daim etsin hayatınızda
(963 puan) tarafından
Hepimizin kuzum hepimizin
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Allah im beterinden saklasin canimm. Hayat işte.. Hakkında hayırlısı neyse o olsun... Allah  im annelerimizi başınızdan eksik etmesin.. 
(963 puan) tarafından
Aminnnn canim aminnn bende kizima hep güçlü bi anne olmak istiyorum
(1,517 puan) tarafından
Anası neyse danasi da oyle olur derler. Annen gibi bir anne olacaksin Allah in izniyle. Rabbım kimseye muhtac etmesin
(963 puan) tarafından
Amin canim cok saol valla şişti gözlerimiz
0 oy
(8,793 puan) tarafından
Ya sizi cok iyi anliyorum Benim annemle babam da ben 4 yaşındayken ayrıldılar mahkemelere çıktım ama anneme maddi durumlardan dolayı verilmek istemedi anneme çok ağlardım babamla kaldım sonra babam insafa gelip beni anneme verdi annemde o ara dayimlarda kalıyordu dayımın karısı felan bizi hiç istemedi evinde sürekli tartışma çıkardı dayım kaç kere sofra devirdi hatırlamıyorum bile bide dayım bana ders çalıştırırken kızardı şiddet uygulardi bigun babam cuma günü  geldi okuluma  hafta sonu beni alırdı ben babama demişim burda mutlu değilim babam beni hemen aldı ama annem yüzünden degl dayimgil yuzunden bidaha babamla 16 yaşıma kadar yaşadım yazları da anneme gidiyordum sürekli ama babam da karı kız a çok meraklıydı bide anneme şiddet uygulardı ama bana karşı çok iyiydi yinede onu atamadım baba dedim bana birkere tokat vurmamıştır ama ben buyduukce eve gelen kadınlardan artik rahatsız olduğum için anneme geldim tekrar ve annemle.yasadim annemde değişti çok ondan sonra evlendi başkasıyla huyu fln değişti bilmiyorum sırf ailem yüzünden evlendim hep ortada kalan ben oldum cnku
(436 puan) tarafından
Çok zor bir hayat yaşamışsin canim
(963 puan) tarafından
Olan çocuklara olmuyormu zatn her zaman gercekten cok zor hayatlarimiz
(8,793 puan) tarafından
Aynen canım hep olan çocuklara oluyor
0 oy
tarafından
Bende annem yıllarca boşasın diye gözünün içine baktım boşamadı bizde o şekilde çektik inşallah en kısa zamanda hayatınız çok daha güzelleşsin
(963 puan) tarafından
Amin canim aminn bende kizim icin herseyi yapicm
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun senin de canım. 

(963 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Kızlar annesinin hayatını yaşar derler bir yandan canım, bende de öyle ama sabır diyorum 
(963 puan) tarafından
Oyle tabikide Allah herkesin yardimcisi olsun
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Kız benim hikayem de aynı valla sadece benim babam kumarcı değil içkici ydi :angry: anneler çok kıymetli neler çekiyorlar yine ayakta duruyorlar Allah başımızdan eksik etmesin 

(963 puan) tarafından
Aminn canim Allah analara babalara vicdan versin yapmakla ve doğurmakla baba ana olunmuyot
0 oy
(29 puan) tarafından

Sukur ki babaniz insan olmamis ama.annenizi rabbim basinizdan eksik.etmeisn.

Bizim hem.annemiz hem.babamiz sıkıntılı idi
Babam cok.zengindi ama.sirtimizda sirt ne de karnimiz doğru duzgun ekmek girmezdi annem yalan söyler kocasina eline gecen parayi ailesine yollardi.
Daha 13-14 yasinda yeni genc kiz olmususzdur  ablamla ben organini tutar size bunu bırakırım elalemin piclerine (ileride evleneceğimiz adamlardan icin) mal.mi bırakacağım diye.
1 tsme oglu vardi vari yogu o idi hepimiz etrafında pervsne.olurduk ardindan bir kiz kardesim.daha oldu ama anne dedigimiz kadinda baba dediğimiz adamda cok.eziyetler etti annemiz dover asagilar kocasina da sirf parasi icin katlanirdi o yuzden de  kocasi ile iyi anlasir bizi dışlardi.
Liseyi bitirdik ders calisirdik unv icin bize ****** lakabi takardi ne demek oldugunu bile anlamadigim otobanlara cikar bunlar derdi otobanda ne oldugunu bile bilmezken. Ablaminda benim de derslerimiz cok iyiydi iyi bir aile ortamimiz olsa idi cok cok iyi.mevkilere gelirdik
Yine sukur okuduk devletin verdigi kredi ile rezil bir halde medlegimizi elimize aldik baba dediğimiz adam.iflas etti
Anne dediğimiz kadin terketti parasi varken gene katlaniliyirdi kimsenin delisini avutamam dedi babamin cok sevdiği oglu kendisini namusu ilr rezil etti 
Annemin cok sevdihi annesinin adını koydugu kizi kocaya kacti. 
(963 puan) tarafından
Kuzum benim ne guzel siz bu hayatin icinden cikmissiniz bu gunlere gelmissiniz her zaman Allahin adaletine guvenirim yapanin yanina asla kalmaz Rabbim bundan sonraki hayatınızı daima güzellikler versin evlatlarimiz bizim cektigimiz acilari cekmesib

İlgili sorular

+7 oy
40 cevap 956 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Elif34 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
7 cevap 394 göst.
16 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde feeliken (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 358 göst.
16 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Ninni (6 puan) tarafından soruldu