0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
sabah annem markkete gitti ordan da bize geldi bir cikdim annem bir kizla konusuyo annem soyledi kocasi onu dovuyormus kızın 36 yaşı var dort yıldır evli çocuğu yok kocasida ondan once 5/6 defa evlenmis kız evlendikden 6 ay sonra baba evine gitmis ayrilmak isdemis kocasinin kolu kirilmis araba carpmis kızın ayağına kapanmis gitme demis kizda babasının sözünü diyil esinin yanında kalmis simdi kocasi eve yemek almiyor kızı sabah dovuyor ki git burdan kizda kendimi oldurucem diyo anneside buraya gelme diyor kızın yureyide hasda annem de yardım etdi kiraya ev ariyor bi kaç yere telefon etdik vermediler simdi bir yerə yolladik Inşallah onlar kirayə verir annem para verdi almadı oyle kotu oldumki kendime gelemiyorum sizle paylasayim dedim yazik oyle ağlıyor ki Rabbim oyle kocani bildiyi gibi yapsin kızın ikinci evliliyi  birde kız esinin 6 evlilik yapdigini bilmiyormus uzak yerde kaliyormus  ama 6 kızın bildiyi fazlasi da var

8 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun yaşamadan bilemeyiz tabiki herkesin kendi hayatı kendi tercihi 
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Rabbim yardimcisi olsun. 

Burdan asıl anlamamız gereken erkeklerin ikinci şansı asla haketmediği. Bir kez affedip geri gelince öncesinden daha beter oluyorlar 
(247 puan) tarafından
Çok doğru
0 oy
(934 puan) tarafından

Sen azerisin galiba canm :)

Kız için üzüldm polise gitsin

(247 puan) tarafından
Evet azeriyim kızın nikahi yok
(934 puan) tarafından
Valla öyleyse kaçsn başka memleke bn olsam ailem kabul etmese gider iş bulr ćalşrdm kmdimde ev tutardm yaşardm ne o pisligin kahrını çekecm
(247 puan) tarafından
O da ev ariyor Inşallah bulur is kolay
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Böyle Baba zor bulunuyor keşke babasını dinleseymis 
(247 puan) tarafından
Kocasına guvenmis
(3,701 puan) tarafından
Çekecek çilesi varmış demekki Allah yardımcısi olsun
0 oy
tarafından

Bu biraz göz göre göre bile bile lades  gibi olmuş 6 tane evlilik yapmış bir adamda demekki bir sorun vardı ki 1 değil 2 değil 6 tane kadın damı hata  Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm keşke babasını dinleseydi ahh yaaa

(247 puan) tarafından
Kız uzakda kaliyor bilmemis ama bu kizin bildiyi 6 daha fazla kiz burdan diyil erkek bizim köyden
tarafından
Tühhh yaaa :(
tarafından
Artiladim çokçaaaa
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim yardımcısı olsun canım

(247 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ayyy neler neler Rabbim vicdanlı merhametli karakterli insanlarla karislastirsin
0 oy
tarafından
Yazık kıza ya Allah yardımcısı olsun
(247 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 344 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,283 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,973 soru

24,147,573 cevap

334,727 kullanıcı

...