0 oy
516 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
Eşim denizi çok seviyor yaz gelsinde denize gideyim diyor bendede 2 çocuk var onla gidemiyorum arabamızda yok erkek erkeğe gidiyorlar bende bütün gün yol gözlüyorum.. çok morelim bozuluyor ayda 1 kez cikiyoruz ama ondan arta kalan zamanlardada o dışarı çıkıyor defalarca bu konuları konussamda pek düzelme olmadı sanırım gitmek isteyeni durdurmak çok zor neredeyse imkansız..sizde durumlar nasil 

27 Cevaplar

0 oy
(917 puan) tarafından
Yok öyle bı dünya ama sen göz yummuşsun artık zor karşı gelirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim eşim bensiz bı eğlenmeye gitsin :devil:

Sonra kendini seviyorsa eve gelmesin.. :angel:

0 oy
tarafından
Evden iki adim ötesi deniz.Cok gitti bni atıp bnde tesetturluyum tesettür mayolari hoşuma gitmiyor zaten yüzmede bilmiyorm kendi gitti.
0 oy
(247 puan) tarafından
Bensiz asla gidemez bir kere halasinda olanda gitmislerdi aman Allah o zaman neler yapdim simdi bi daha yapamaz
(890 puan) tarafından
Mesela ne yaptn
(247 puan) tarafından
Ne yapmadimki küsdüm ondan öncə trip atdım konusmadim aylarca yuzune bile bakmadim simdi hayitliyorum sinirlendim
(890 puan) tarafından
Seni üzdüm kusura bakma
(247 puan) tarafından
Yok canım ne demek
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ben cok ıstiyorum tek bi yerlere gitsin ben biraz kafa dinlym ama yok. Illa her yere ben de gidicem. Disarda arkadaslarla takilsam seni ihmal etsem daha mi iyi diyo . Ama insanin bazen gercekten yalniz kalmaya ihtiyaci var 
(890 puan) tarafından
Yani benim durumum daha mi iyi
(1,279 puan) tarafından
Insanin beklentilerine göre değişiyor. Benim üzerime cok düştüğü icin ben bunaliyorm yalniz kalmaya ihtiyacm var ama hic mümkün olmadi. Sizin esiniz de sürekli sizi yalniz birakip gidiyorsa yaninizda kalmasini istiyonuzdur. Normal bence. Kisiye gore degsiir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 379 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde edaaaaq (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 392 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 463 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 738 göst.