0 oy
391 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Ya çok boş şeyler var bu tiktokta bir an önce bı tukense insanlar vazgecse diye dua ediyorum Hani herşey genelde yükseliyor sonra insanların hevesi kaçıp da düşüşe geçiyor ya bı tiktok musibetindede düşme olurmu ki kimileri çok çalışıyor yinede onların saçma video çekip kazandıkları parayı kazanamiyorlar sadece saçma sapan dans edip milyoner oldu bazıları çok üzülüyorum sizce bu tiktok da düşüşe gecermi Allah'ın izniyle inşallah

7 Cevaplar

0 oy
(2,173 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum ama inşallah geçer hayatımda hiç yüklemedim telefonuma saçma sapan bişey bide hep kötü örnek kıvıran karılar başka bişey yok
tarafından
Aynen benimde yok valla YouTubda karşıma cikiyo
-Reklam-
0 oy
(4,100 puan) tarafından
İnşallah geçr çnkü artık bıktm eşimn tiktokta takılmasından tamm bizde zamn ayıryo hakkını yiyemem ama Bna boş iş gbi geliyo
tarafından
Boş tabiki ya çok boş hemde
(4,100 puan) tarafından
Başkasın traktör ve araba videolrından gına geldi artık bide çk önemliymiş gbi heyecanlı heyecanlı bakıyo Bn baktım ama o kdar keyf vermedi bna erkk milleti :) he bide kepçe ve dozer videoları var onları unutmuşum bak kendi kepçe operatörü de :) ilgisini çekyo tarımla uğraştığımız içinde traktrleri seviyor napim başka şeyler izlemsnden iyidr diyp oturyrm yerime :)
tarafından
Ha evet orası öyle
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Ülkemizdeki insanların ne kadr ***** olduğunu anlıyorum 
tarafından
Valla yaa
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Ne kadar tuhaf insanlar varmış hepsini tiktokta gordum insanı bastan çıkarır Allah ıslah etsin birde orda fenomen olma çabaları aman Allahım cok acı
tarafından
Sorma sorma felaket
0 oy
(2,123 puan) tarafından
O bitse daha beteri çıkacak canım bizim millet fenomenlik ugruna herseye razı
tarafından
Ya gerçekten ne kadar iğrenç
0 oy
tarafından
Hiç sanmam geçse geçerdi çoğalıyor maşallah 
tarafından
Bıktık valla
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Biter gider inşallah. Hiç indirmedim eşim indirmişti. Adam iş makineleri yemek videoları falan izliyor biliyorum ama aradan saçma sapan kıvırtan karılar çıkıyor. Eşime söyledim istemediğimi çok şükür ondan beri sildi indirmedi ama malesef instagram da tiktok gibi olmuş artık

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 832 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
17 Ocak 2024 Moda kategorisinde Gzd123 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,470,455 soru

24,085,939 cevap

331,469 kullanıcı