0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Gece sancı girdi ama göyüs kafesi arasına uyudum geçti sabahta yediğim mi dokundu sabah sabah köfte yemiştim hala bulantı var internete baktım neler neler yazıyor öyle prelekamsı falan yazıyor belirtilere 30 haftalıgız sancı ve sabahki bulantı alakalımı bilmiyorum şu İnternet bazen evham yaptırıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kız sabah sabah köfteyi nasıl yedin ağır gelmistir
tarafından
Ay ben bazen sabah neler yiyom
(178 puan) tarafından
Hatta saat 7 gibiydi dolaba gittim baktım resmen canavar gibi yedim şuan sürünüyorum  ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım uyanınca ılık limonlu su iç sindirim sistemin çalışsın sonra hafif bir kahvaltı yap öğlen ağır ye daha iyi olursun akşam da hafif tut son ayların az kalmış fazla yiyip kendine kilo aldirma
(178 puan) tarafından
Tamam çok sağol canım
0 oy
tarafından
O haftalara normal bende çok fenaydım kaburgalarımın göüs kafesin bakıyor gibiydi doktorum rahim büyüdüğü için baskı yapıyor demişti. Parol kullanabilirsin dayanamazsın sıcak su torbasında koy rahatlatıyor
(178 puan) tarafından
Sağol canım İnternete bakınca o bölgedeki agrı prelekamsı yazıyor aman orda neler neler yazıyor
0 oy
tarafından
Köfte ağır gelmiştir canım. Evham yapma canim internet herşey yazar. Süt ic rahatlatir belki yada maden suyuda iyi gelir
(178 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Buraya yazana kadar doktora gitsene

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 398 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazeynep (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 621 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,387 soru

24,400,374 cevap

350,093 kullanıcı

...