0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün oğlumu babannesine kalmaya yolladım normal de asla yapmam böyle bir şey ama panik atak krizi yaşıyorum sürekli nabız falan olcuyorum bi de kızım var ikisi beni çok bunaltiyodu oğlumu yolladim o yüzden kamerayla konuşuyoruz üstü falan dünkü kıyafet ben oysaki her akşam üstlerini degistirirdim iç çamaşırıni falan çünkü kaşıntı yapar rahatsız olurdu kayınvalidem değiştirmemis şimdi kahvaltı hazırlıyorum o ne yedi diye düşünmeden edemiyorum yakın olsa yürüyerek gidip alicam ama uzak çok pişmanım içim acıyor sanki

8 Cevaplar

0 oy
(1,170 puan) tarafından
Ogluk kac aysnda
tarafından
5 yaşında
(1,170 puan) tarafından
Bişi olmaz büykmüş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım nerden bilsin kadın hergun değiştiğini üzeri kirlenmediyse değişmemiştir deseydin anne sana zahmey degistir ben öyle alistirdim duramaz deseydin
tarafından
Benim yüzümden oldu keşke yollamasaydim
0 oy
tarafından
Sakin ol tatlım babaannesi ne gitmiş gurbet ellere gitmemiş ki akşama.gider alırsın çocuk içinde değişiklik olmuştur ne güzel bir gün kıyafet değişmedi diye bişey olmaz kendine külfet yapma 
tarafından
Yasak var gidemiyorum bugün de kalacak orada off
0 oy
tarafından
Kaynanana söyle anne üstünü değiştir böyle böyle kaşıntı yapar diye 
tarafından
Bir daha ki aradığımda dicem
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ilac kullanmiyormusun 

bi gün daha sabret canm görüntülü konuşmayla 
tarafından
Salı gününe randevu aldım
(4,850 puan) tarafından
İnşallah iyi gelir benim kuzenimde vardi cok yaygınmis artık
0 oy
(54,203 puan) tarafından
oda iyi bakar bosver üstü ayni kalsin sevgileri yeter
0 oy
(1,430 puan) tarafından
O zaman göndermicektin perişan olacaksa senin yanında olacaksa biz napalım git al o zaman Allah aşkına o babannesi yani senin kadar kimse iyi bakmaz
0 oy
(2,241 puan) tarafından
canim bir kiyafet degismedi diye kendine niye yukleniyorsun iyi bakiyorsa sevgisini veriyorsa ne guzel hem madem yolladin biraz dinlen yani bu sekilde dinlenmis olmuyorsun ki

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,578 göst.
+1 oy
8 cevap 724 göst.
0 oy
9 cevap 1,056 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 968 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,404 cevap

336,298 kullanıcı

...