0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
İlk bebeğim sezeryan di mecbur ikincisi de öyle olacak ikinci üçüncü sezeryan lar nasıl geçiyor tecrübeli olanlariniz anlatabilir mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post çıksın 
(186 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Ben daha 21 gün oldu canm çok şükür daha iyiyim ilkinde neyle karşılaşacağını bilmediğinden insan korkuyor ama 2. Daha rahattı eve geldiğimden beri kendim ilgileniyorum bebeğimle eşimde destek oluyor sağolsun 
tarafından
Benimde ikinci olacak bi kac gun kaldi aynen ne olacagini bildigim icin korkuyorum:) ilkinde ne oldugunu anlamamistim. Ins cok guzel gecer bir sıkıntı yasamayız
(186 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım
(713 puan) tarafından
İlki genel oldu ikinci spinal oldum kuzum spinal olucaksan en çok tavsiyem başını ameliyat esnasında oynatma sakın ben çok oynatım baş ağrısından çatladim resmen kan geldi ağzımdan burnumdan kusmaktan
(186 puan) tarafından
Yaaaaa ben ilki spinal oldum da  baş ağrısı çekmedim hiç
(713 puan) tarafından
Ameliyat esnasında çok oynatım diye öyle olmuş kuzum normalde anestezi doktoru uyarması gerekiyomus
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Benim her ikisi de çok güzel geçti oğlum da hastaneden çıktım eve süpürge tuttum sen düşün ☺️ kendim ilgilendim çocuklarım la 
(186 puan) tarafından
Ben anca 2 haftada kendime geldim :)
(1,603 puan) tarafından
Herkes farklı canm bünyeyle alakalı
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Aynıydı ama ikincide daha cabuk toparlaaniyon  acısını bildiğin için benimki  ilkte iyiydi ikincide  cunki hiç oturmadim  yatmadim
(186 puan) tarafından
Ayyy demin sezeryan ile ilgili post gördüm heyecan sardı beni :)
(3,529 puan) tarafından
Bol  bol yürü hemen ayağa kal
Iki doğumdada  gotum  yatak görmedi valla:)
(186 puan) tarafından
Ayyy denerim ikincisinde inşallah
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim ilk ve ikinci sezerayanim geneldi.ucuncu epidural oldu.hepsi bi oncekinden daha kolay gecti.korkma sadece bildigin icin heyecan yapiyrsun.dua et.zaten sana bi igne vuruyrlar panik yaparsan o seni oldukca rahatlatiyo.
(186 puan) tarafından
Kız aynı yeri açıyorlar ya ne bilim sanki kaynamaz diye düşünüyorum :)
(895 puan) tarafından
Kiz napsinlar yandan ustten kesemezler.hic bisey olmaz Allahin izniyle.kolayda geciyo.bigun kaldim hastanede.ertesi gun normal yuruyerek ciktim.ilkinde 3gun kalmistim koluma da girmis oyle cikarmislardi
(186 puan) tarafından
Ayyyy inşallah herkese Allah yardım etsin
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorm ilkim sezeryandı şimdi yine hamileym ama ilkinde ahlancak sızlancak vaktm olmadı oğlumla yoğun bakıma girdik ondan hiç aprı sızı yoktu vardıysada evlat acısından hissedemedm ilk gün bi kaburga ağrım ol uştu 2. Gün ztn yoğun bakımdaydık umarm bu defa güzel geçer herşey
(186 puan) tarafından
İnşallah canm sağlıkla gelsin
(7,827 puan) tarafından
Amin hepimizin bebekleri inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 553 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 667 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmastl (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,656 cevap

336,198 kullanıcı

...