0 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar ben 2 ay önce doğum yaptım sezeryan. İlk ay 2 kilo verdim geçen bebeğimin ikinci ay aşısında tartıldım yine 2 kilo verştim diyet falan yapmadım kendiliğinden gitmişti ama hala bi 10 kilo fazlam var. Sizce bu kilo verme böyle kendiliğinden devam eder mi bu durumu yaşayan var mı?  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 2 ay da felan eski kiloma dönmüştüm canim
(15 puan) tarafından
Ne güzel ya bazılarının bünyesi çok farklı hemen kiloları gidiyor benimkide böyle iki iki gidiyor ama inşallah böyle devam eder gitsinde bunada razıyım
tarafından
Eder canım bebeğin emdikçe hareketlendikce verirsin
(15 puan) tarafından
Emziriyorum zaten sık sık inşallah gider çok rahatsız ediyor bu kilolar beni
-Reklam-
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Yemene icmene dikkat edip bol su icersen gider. Ben 4ayda 14 kilo verdim
tarafından
Aynen bende 4 ayda 16 kg verdim 3 kg kaldı şükür
(13,475 puan) tarafından
Sonra 3aydada 7kilo daha verdim canim :) 18 aldim 21 verdim toplamda
(15 puan) tarafından
Ben sadece elemek pek yemiyorum bi de abur cubur yemem normalde de yemezdim ama yemek falan yiyorum emziriyorum acıkıyorum ama yemeğide her zaman 2 öğün sadece yerim
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben 82 ile hamile kaldım 87 doğuma gittim 1 hafta sonra 72 kiloydum 
tarafından
Nasıl hamilelik boyunca sadece 5 kilo aldın ? Çocuğun suyu kilosu bedeninin gelisimi falan :)
(684 puan) tarafından
Özel bişey yapmadım ilk aylar bulantım çok oldu son aylar da mide yanmam derken pek yiyemedim. Üstelik ikiz gebelik Di ama çok şükür bebeklerim kilosu iyiydi ikiz olmalarına ve erken doğmalarını rağmen
tarafından
Maşallah sübhanallah sana o zaman bebeğim benim ya benimde kızımda öyle olduğum halde ilk 6 ay doğru dürüst bişey yiyemedim sonrasında kilo almaya başladım
(684 puan) tarafından
Eğer ki bebek kilo alacaksa annenin ne kadar aldığının çok önemi yok önemli olan sağlıklı beslenmek bebek her türlü vitamini alıo anneden.  Bende şaşrdm 15 kilo nasıl gider die ama tabi eve gelnce suan 2.5 aylığz 3 kilo aldm
tarafından
Ya sağlıklı olsun da kilosu çok da önemli değil ama ister istemez kafaya da takıyorum yani
0 oy
tarafından
6 ay olacak neredeyse haşa 8 kilo fazlam var gitmiyor zalım 
(15 puan) tarafından
Hiç vermediniz mi kilonuzu
tarafından
Kız 17 kilo almıştım ben 9 kilo gitti sadece
0 oy
tarafından
Doğumdan 8 ay sonra hiçbirşey yapmadan doğum öncesi kiloma indim jiç stres yapma 
(15 puan) tarafından
Darısı bana olsun inşallah ben pek diyet flan yapamıyprum normal yemek yapıyorum eşime e bende oturup yiyorum sadece fazla ekmek tüketmiyorum
0 oy
(601 puan) tarafından

ya ben niye dogumdan sonra eski kiloma geri dönmek yerine üstüne kilolar aliyorummm:angry:

(15 puan) tarafından
Emziriyor musun
(601 puan) tarafından
evet emziriyordum 12 aylikken sütten kestim ama hemen sezaryen sonrası bir hafta icinde davul gibi oldum
(15 puan) tarafından
Benimde sezeyandan bir hafta sonra vücüdum komple şişti ödem topladı ama bir kaç.hafta sonra geçti hatta kilo verdim ama ben 18 kilo aldım hamilelikte şuan 78 kiloyum 88 ile doğuma girdim 83 ile çıktım şuan 78 hala çok kiloluyum :(
(601 puan) tarafından
ben iki hamileligimdede 10 kilo aldim

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 335 göst.
0 oy
8 cevap 304 göst.