0 oy
348 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bebeğine eğitici köpekcik alan var mı bebekleriniz onun sayesinde birşeyler ogrendi mı bende almak istiyorum ama memnun kalan var mı merak ettim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aldım canım güzel bir oyuncak mesela alkış şarkısında benim kızımda alkış yapıyor 
tarafından
Bende almayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Ben aldim kizima baya ilgiisini cekti su an oynuyoruz her gun bayada egitici syleri var
tarafından
Alırım bende canım
(963 puan) tarafından
Al kuzumm biraz pahali ama guzel
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ondan öğrendikleri de var ama kızım birçok şeyi biliyordu zaten. Şuanda canı isterse oynuyo 18 aylik
tarafından
Benimki de 11 aylık bende almayı düşünüyorum
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Genelde müzikleri seviyor onları dinliyor alkışla falan dediğinde yapıyor alfabeyi çok dinliyor kendi de kendi kendine mirildaniyo bazı harflerini söylüyor ben çok küçükken aldım önce bu kadar ilgisini çekmedi şimdi 23 aylık daha çok seviyor
tarafından
Benim oğlumda müzik kulağı var her müziğe oynar bence oda sever :)
(1,309 puan) tarafından
Benim kız da öyle kapı gıcırtisina oynar derler ya tam ondan:)) o yüzden müzikli şeyleri seviyorlar
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kalbine uzun basınca bütün şarkıları arka arkasına çalıyor kızım onu ogrenmis yapıyor kendi kendine oynuyor alfabe şarkısını çok seviyor aslan taklidi yapıyor 
tarafından
Baya eğitici yani
(7,436 puan) tarafından
Aynen canım kızım 7 aylık falan di aldığımda şu an 14 aylık çok seviyor
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(3,834 puan) tarafından
güzel ama küçükse al bence. ben kizima 1 buçuk yas civarında aldım zaten şıp diye çözdü. ilk zamanlar biraz kurcaladi şimdi suratına bakmıyor 
tarafından
11 aylık canım çok küçükte sayılmaz ama alsam mi
(3,834 puan) tarafından
11 ayda aradaymış. arkadaşımın kizina yeni dogum yaptığı zamanlarda getirmişlerdi onun kızı bayaa bi oynadı yani. sana kalmış yine alması
0 oy
tarafından
Çok pahalı almak istedim de şimdi kızım büyüdü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 309 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1995 (1,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,468,397 soru

24,057,867 cevap

330,002 kullanıcı

...