2.5 yaşına kadar uyku problemi yaşadık gecemiz gğndüz gündüzümğz gece olmuştu artık hocalara götürmeye başlamıştım rahatsız mı oluyo falan diye sonra annem dedi gel yanıma bi dğzen kuralım sen de dinlenirsin çnkü çok yorulmuştum artık gittim bir hafta ful yattım annem kızımla ilgilendi sonra ben de kendimi toparlayınca düzenimizi kurduk hem yemek hem uyku elhamdülillah rabbime şükürler olsun . Uykumun tadına vardım dinlenmenin tadına vardım uyku eğitimi olmazsa olmaz bence şuan 5.5 aylık hamileyim isterşm ki doğar doğmaz o düzeni oluşturayım uykusuz bebek çok zor oluyo helemi büyüdükçe daha da xorlaşıyo çnkü peşinden gexmek zorundasın sürekli geliyo çiş kaka su yemek onu ver bu ne ne gece ne gğndüz kalıyo eğer yapabiliyorsan düzenini şimdiden kur sabah erken uyandır 8-9 gibi karnını doyur altını değiş öğlen 1 gibi bidaha uyut 2-3 saatte öyle uyusun sonra akşam yatır bidaha iyice doyur karnını bebeğin düzeni oturdugunda annenin düzeni de oturuyo bunu geç de olsa anladım öyle anlatmakla olcak birley değil nasl alışırsa öyle gider