0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Vermezsem de artık bir yaştan sonra kendi kendine öğrenmez mi alışmaz mı:)) gülmeyin bana tecrübeli anneler. Hamza'm 8 aylık oldu. Sizce vermeli miyim bu süreç kaç gün sürdü sizde?

Bir de misafirlikte falan bozuluyor mu sil baştan oluyor mu
Bu arada oğlumu sallamıyorum ama gece çok uyanıyor bazen ve kucağıma alıp uyutuyorum emerek uyuyor 

6 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Canim ben bir kere vereyim dedim cok agladi sonra yapamadim ama veren var egitim benim yengem iki yegenimide 2 yasina kadar salladi sonra alistilar kendi kendilerine uyudular inşallah sen verebilirsin egitimi
tarafından
Ben sallamıyorum zaten ama bazen emerek uyuyor bir de gece uyanırsa kendi uyuyamıyor tekrar destek arıyor
(963 puan) tarafından
Sende alistir kuzum
tarafından
Erken mi sence başlasam mı bilmiyorum daha emiyor çünkü geceleri
(963 puan) tarafından
Bende istiyomda agladi cok erken değil yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kendim verdim okadar rahatım ki koyuyorum kendisi uyuyor bir günde alıştı şuan 18 aylık 5 aydır falan kendisi uyuyor ve bazen anneme gidiyorum kalmaya orda düzen bozulur diye düşünmüştüm ama ordada kendisi uyudu hep 
(748 puan) tarafından
Bir tne olsa yapilir buyuk olan birakmiyorki uyutayim allhm sabir versin bana
(963 puan) tarafından
Kiz cok agladimii yaa benimki cok agladi
tarafından
Ne güzel hanife darısı bana ve isteyenlere olsun inşallah. Hemen alışsın istiyorum
tarafından
Çok ağlamadi canım benimki yaparsınız inat edin inanın sonu çok rahat oluyor
(963 puan) tarafından
Agliyo cok kiyamiyom ben
0 oy
(748 puan) tarafından
Uyumayan cocuk uyumuyorbacim aha 30 aylık olucak kizim hala uyumuyor besikten berii yegenimde dogdugundan beri uyur saati sasmaz 3 yasinda kendi kendine uyur hatta .hic bir egitimde almadi .uyuyan coxuk uyuyor uyumayanda napsanda uyumuyor
tarafından
Orası öyle tabii istisnalar var
0 oy
(753 puan) tarafından
6 da veridm çok rahatım şimdi oğlum 
0 oy
tarafından
Ben 4 aylıkken verdim kafam aşırı rahat şuan. Ama ablam cocuguna vermedi amaaan kendi kendine uyur buyuyunce dedi çocuğu 6 yaşında hala ya sallanarak yada annesinin dibinde 2 saatte anca uyuyor. Buyuynce vermek daha zor 
(1,296 puan) tarafından
4 aykıkken nasıl verdiniz ki. Neler yaotınız mesela
tarafından
Valla hiç bir şey yapmadım. Koydum yatağa pişpisladim.  İkinci gün azıcık uzakta sadece baktım. 3. Gün biraz daha uzakta öhö ehe falan beni duydu ama göremedi o kadar uzaklastim 4. Gün odaya bile girmedim alisti. Ama hiç aglamadi ben sansliydim
(1,296 puan) tarafından
Benimki 4 aylıkkende odayı inletiyordu 14 aylığız hala yine aynı. Bas bas bağırıyor uğunuyor sonra: (
tarafından
Ya kuzum benm yaa gazlı bir bebeklik mi geçirdi Miniş
(1,296 puan) tarafından
Aslında sadece 2 ay gaz sorunumuz oldu canım gaz sıkıntımızda olmadı ama hiç bir şekilde durmuyor. Çok hareketli maşallah.. Annemler dahi bu öocuk seni 2 dk oturtmuyor çok yoruyor diyorlar hala daha sıkıntılıyız sürekki ağlama mızmızlanma kucak isteme . uyku desen doğru düzgğn yok
0 oy
tarafından
2.5 yaşına kadar uyku problemi yaşadık gecemiz gğndüz gündüzümğz gece olmuştu artık hocalara götürmeye başlamıştım rahatsız mı oluyo falan diye sonra annem dedi gel yanıma bi dğzen kuralım sen de dinlenirsin çnkü çok yorulmuştum artık gittim bir hafta ful yattım annem kızımla ilgilendi sonra ben de kendimi toparlayınca düzenimizi kurduk hem yemek hem uyku elhamdülillah rabbime şükürler olsun . Uykumun tadına vardım dinlenmenin tadına vardım uyku eğitimi olmazsa olmaz bence şuan 5.5 aylık hamileyim isterşm ki doğar doğmaz o düzeni oluşturayım uykusuz bebek çok zor oluyo helemi büyüdükçe daha da xorlaşıyo çnkü peşinden gexmek zorundasın sürekli geliyo çiş kaka su yemek onu ver bu ne ne gece ne gğndüz kalıyo eğer yapabiliyorsan düzenini şimdiden kur sabah erken uyandır 8-9 gibi karnını doyur altını değiş öğlen 1 gibi bidaha uyut 2-3 saatte öyle uyusun sonra akşam yatır bidaha iyice doyur karnını bebeğin düzeni oturdugunda annenin düzeni de oturuyo bunu geç de olsa anladım öyle anlatmakla olcak birley değil nasl alışırsa öyle gider

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 191 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
13 cevap 505 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliftanriverdi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde B.z3mram (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,971 soru

24,132,405 cevap

334,117 kullanıcı

...