0 oy
193 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Her zaman tencerede yapıyordum  ilk defa bu sefer küçük güveçlerde yapayım dedim. Ama nasıl mayalanarak fırını ısıtıp içine koysam olur mu? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 5 kiloluk sırlı güveçte yapıyoeum sırf yoğurt mayalamak için fırına falan da koymuyorum üstü açık bir şekilde yapıyorum
tarafından
Tadı nasıl oluyo
tarafından
Nasıl yani üstü açık nerede bekletiyorsunuz mayalanmak için belli bir ısıya ihtiyacı var ya hani
tarafından
Bu benim bahsettiğimde toprak kokusu olmuyor ve suyunu o sırla kaplı olan yerleri yoğurdun suyunu çekiyor ve taş gibi oluyor tadı da efsaneee oluyo
tarafından
11 yaşından beri yaptığım için elim alışmış canım hiç şaşmaz :)) bi kaç defa yoğurdum sünmüştü ve gerçekten üzülmüştüm benden kaynaklı değilmiş ineğin kendisi hasta olduğu için sünermiş onu öğrenmiş oldum
Yarın süt gelince mayalıcam o zaman atarım sana :))
tarafından
Üstü açık süzgeçle kapatıyorum tezgahın kenarına sofra beziyle kapatıyorum 3 saat sonra da örtüyü komple kapatıyorum 5 saatte yoğurdum tutar
(748 puan) tarafından
Yarın pylsirmisin yigurdunu ek gidata gececez oglusuma ypayimm.komsumda agzi acik kvanozlrda ypr bn denedim tutmadi
tarafından
Hmmmm bebeğine vereceksen tek kullanımlık yapmanı öneririm canım dur sana siteden kopyalayıp atayım güzel tutuyor
tarafından
(748 puan) tarafından
Sagol cnm ilk bebegime kavanozda yprdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ana kız çok mantıklı bak kapakli guvecum vardı:)
tarafından
Bir deneyin valla güzel oluyormuş deneyeceğim bende =)
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Güveç te bilmiyorum da anneannem konserve şişeleri varya onlarda yapıyor taş gibi oluyor güzel de yapıyor 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 224 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
7 cevap 378 göst.
28 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kibarhanim (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,075 soru

24,164,128 cevap

335,508 kullanıcı

...