Kızlar eşime erkek bebek kıyafetleri atıyorum oğlumuz olursa bunu alırız diye kızımız olucak diyo erkek ismi söylüyorum boşuna düşünme kız olucak diyo o kadar kız istiyo ve emin ki kız olacağından erkek olursa yikilicak galiba gerçi hep sağlıklı olsun da nolursa olsun der ama içinde hep bi kız hevesi var delirtti beni
Benim esimde oyle canim hamile oldugumu oyrendiyimizden kiz dedi kiz kiyafeti aldi doktor erkek dedi diyoki doktor yalan soyluyo kiz kabulenemiyo erkek olduguna gecenlerde kiz kiyafetine sarilip diyoki bana yalan soylediler kiz olcak asiri kiz istiyo
Bende hamileyken emindim kız olucgna:) kızım oldu :))
Bizimki de erkek erkek erkek dedi erkek oldu babaların içine doğuyor sanırım. Hatta cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde erkek olduğunu öğrenince şaşırmadı bile ben biliyordum diye
Benimkide hep öyleydi göbeğimi bile kizim kızım diye diue severdi cinsiyeti öğrenmeye gittiğimiz zaman doktor tahminleri alayım dedi eşim valla erkek olurda yıkılirim tabi sağlıklı hayırlı evlat olsun ilk çocuğumuz ama kız olduğuna nedense eminim derdi doktor evet haklisin kız dediğim de sevinmedi bile biliyodum dedi
Hahha ayni benimki kiz kardeşi yok esiminde kız olmasını çok istedi ama oglan oldu şimdide diyo erkek adamın oglu olur :))
1,493,518 soru
24,401,739 cevap
350,187 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın