0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (923 puan) tarafından
Kızlar bıktım artık geçen gün ev baktık ev takasa çok ucuza gidiyor ve biz daha çok kredi çekmek zorundayiz sahibinden koyalım dedik işte istedegimiz fiyattan satalım diye neyse bugün uyandık öğlen bı baktım camdan aşağı karında geliyor mutfakta zeminde oturuyorum bu arada arkaya yemek atmışlar yine hem cam batmış hem aşağı ful yemek ve peynir mi yogurtmu onun kabini sallamislar aşağı orası sinek karınca ben un çuvalı kurtlanmasin diye cami hep açık bırakıyorum sineklik var ama her yerim tertemiz benim evimde karınca olmaz asla ilaçların düzenli camın onu ekmek kırıntısı olmuş sofra cirpiyorlar kimse umursamıyor bizi sonra not yazmışlar bayanlar arasında sığınakta toplantı olacak gelmeyen para cezası 50 TL diye bu nedir ya bıktım sürekli para ile akıllarını bozmuslar üç bebem var korana var ben o kalabalığa inemem bu dolandırıcılık gibi bişey vermezsek hakları varmı almaya ya ben daha kendime yazlık almadım eşim ayakkabısi yok öyle bostan para dağıtacak gücüm yok hakkımı helal etmiyorum ama çıksın onlardan hergun sinir stres içindeyim 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,782 puan) tarafından
Öyle birşey olamaz toplandıklarında polisi ara canım onlar görsün ödemeyi ***** pisler
(923 puan) tarafından
Canim yönetici seçildi haberimiz olmadı bile bu ne toplantısı bayanlar bide 1,5 yaşında kızım var diğerleri de küçük eşim ucude bakamaz ben olmazsam ağlarlar ve korana var mesafesiz durulacak para cezası diyo bide hakkı varmı en ufak biseyde avukata vekalet veriyorlar benim maddi gücüm yok 50 TL başkası için küçük ama benim için çok büyük para napicam bilmiyorum şikayet etsem bilirlermi
(1,782 puan) tarafından
Kuzum dedem 15 yıl yöneticilik yaptı. Öyle bir hakkı hiç olmadı korkma . Şikâyet et bu korona da toplanmayı . Evde sizin kendinizi ezdirme çırptırma bişey
(923 puan) tarafından
Kimin cirptigini bilmiyoruz ki canım çırpıp içeri kaçıyorlar  geçen günde birinin perdesi yanmış izmarit atmışlar eve girmiş izmarit pislik bir bina Allahım çıkarsın onlardan kimseyle konuşmam kendi başıma evde cocukalrinla oynarım lafım yok sözüm yok eşimde aynı şekil ama her türlü pislik bulaşıyor
-Reklam-
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Ne toplantısı bu. Niye bayanlar arasında
(923 puan) tarafından
Bilmiyorum canım  ne alaka hiç bilmiyorum yönetici seçildi haberimiz bile olmadı kendileri seçtiler konuştular
(1,634 puan) tarafından
Değişikmiş ☺️
0 oy
tarafından
Kendi eviniz mi kiraciysaniz bulun taşının anlayışsız insanlarla aynı yerde yaşamak zor yineticiyle muhattap olun
(923 puan) tarafından
Kendi evimiz canım satacaktik takasa verelim üstüne kredi çekelim dedik evi çok ucuza almaya kalktı emlakçı bizde sahhibinden koyacaz çok zor inan sürekli para koparmaya çalışıyorlar görevli yok temizlik yapılmıyor iki haftada bir binadan biri saf suyla siliyor 40 TL yaptilar aidatı ve iki ayda bir para topluyorlar sitede otursam daha az öderim herhalde yönetici zaten ele başı
tarafından
Bizim eski binada öyleydi çok şükür kurtuldum raahy ettim dariisi başınıza anlıyorum seni bir TL'nin hesabını yapıp kavga ediyorlardı ay nefret ediyorum hepsinden
(923 puan) tarafından
İnşallah canım bende kurtulmayı istiyorum eşimin başı belaya girecek bu gidişle üstümüze çok geliyorlar üstelik 25 senedir bu binada oturuyor. Eşim kayınbabam verdj bize evi herkez kardeste bız uveyiz gibi davranıyorlar yyarjn belli olur dertleri toplantı yarın şikayet etsem kesin bilirler yalaka olanlar gider toplantıya
tarafından
Aynen hepsi birbirini çok sever gibi davranır arkalarında dedikodu yaparlar ay su yalaka insanlardan nefret ediyorum 25 sene iyi dayanmissin bunlara sen nasil sabrettin
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Kim kime ne cezası yazıyor. Polis mi jandarma mı bunlar komik valla 
0 oy
(874 puan) tarafından
Diyelim ki gitmedin kapına dayanıp para mı istiyolar
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Hes uygulamasina girip,sikayet edin bilgileriniz verilmiyor
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Toplantı olduğu saate yakın hayat eve sığardan ihbar oluştur. Görsünler 50 TL cezayi
0 oy
tarafından
Öyle bir kural yada kanın yok inmeyene 50 tl para cezası nedir, ara polisi cezayı onlar yesin
0 oy
tarafından
Ne para cezası öyle bir kural yok isterlerse yüzlerine kapıyı kapat hatta yasal olmadığını söyle canım. Toplandiklari an polise ihbar et birak ceza yesinler. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
+1 oy
7 cevap 205 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nare88 (290 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 350 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Linkin (22,680 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı