0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Daha önce burada çok post açmıştım eşimle ilgili bilmiyorum hatırlarmısınız eşimden soğudum diye içimde ona karşı sevgim var kötü bir insanda değil  ikide bir tartışıyoruz ailesinden dolayı veya farklı  sebeplerden bende çok takıntılı biriyim vede cok sinirli eşimle aramızda paronayaklik oluştu zamanla eşimle konuştuk psikiyatriye götürecek bu şekilde aramızdaki sorunlar çözülür mü 

2 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından
Çözmek isterseniz neden çözülmesin. Ne hastalar düzeliyor. Bende de rahatsızlık var gidiyorum ve çok faydası oluyor inanın bana. 
(726 puan) tarafından
Seninki ne gibi cnm benimkiyle aynımı ben bilmiyorum bazen depresyona giriyom galiba hiç birşey yapasım gelmiyor bazende yaptımı yapıyon iki çocukla hergün evdeym
(1,075 puan) tarafından
Benzer diyebiliriz. Dönem dönem eşimden nefret ettiğim ve yine aynı dönem onsuz yapamayacak kadar çok sevdiğimi hissederdim. Bazen ne yapsa batardı her şeye ama her şeye kavga ederdim. Sağolsun elimden tuttu doktora götürdü arkamda oldu ve bugünlere gelebildik. Bu arada bir kaç gün önce tedavime tekrar başladım çünkü bazı sorunlar yaşadık iş ile ilgili ve kaygılarım stres seviyem çok arttı. Kendim baş edemediğimi anladığım gibi giderim doktora. Aslında çoğumuzun ihtiyacı var ama farkında bile değiliz. Umarım sizde gidersiniz ve durum düzelir :)
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Psikiyatri değil de psikioloğa çift terapisine falan gitseniz. Hem daha sağlıklı olur. Destek olursunuz birbirinize.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 246 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serines (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,876 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.