0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından
kizim 1 yasinda.    yemek yemiyor.  gunde kac kez  ne kadar yemek veriyorusunuz. kac saatda bir yemesi gerek. ne olur akil verin. zayif bir bebek

7 Cevaplar

0 oy
(163,551 puan) tarafından
benimkide yemiyoooo    
(1,168 puan) tarafından
ama neden anlamiyorhmki bir kac gundur  boyle  olduk buraksam saatlar  az kaliyor. hel sut icmek istiyor. ancaq  devam sutu iciyor.
1 yas sendromu sanirim
(1,168 puan) tarafından
bu sendromlar  bbizi oldurecek sonunda  ya. ac ama  yemiyor hep sut isiyor
benimki sutde icmiyo su iciyo tek
(1,168 puan) tarafından
can kiyamam ya. benimkide suyu hic sevmez.  anca  sut iciyor. baska  seyi icmiyor. doktorda  sutunu az koy suyu cok ver   demisdi bende oyle  yapdim suty su evezi iciyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide çok kilolu değil. Ama habire mama mama diye geziyor. Ağzı hiç boş kalsın istemiyor. Sürekli yediriyorum artık. 3 saat bile dayanamıyor
(1,168 puan) tarafından
benimkide anca  sut iciyor. devam sutu..  ama yemek istemiyor. yani  bir  iki  kasik alir  sora  istemez. ac olsa  bile  istemiyor  sut icmek istiyor
tarafından
O tok tuttuğu icin acikmiyodur. Azaltmaya bak
(1,168 puan) tarafından
eskiden bir aksamlar iciyordu. ama  simdi  her an istiyor. bir kac gundur  boyle  oldu.
0 oy
(11,525 puan) tarafından
Bende 3 kaşık yese göbek atiyom benim oğlum da çok iştahız sürekli emmek istiyo yemek istemiyo
0 oy
(388 puan) tarafından
Vala yotubdan biseyler acip  veriyorum izliyo oyle yediriyorum ayni dert bende de var
(388 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun inş canım
(1,168 puan) tarafından
amin canim ya. yemek vermesem anca  sut versem sorun olmaz. ama. sutlede karin doymazki.
(388 puan) tarafından
Sorun olmaz ama elinden geldigince vermeye çalis canım yoksa iştahı kapanır. Ben bazen elmayı soyup kup sekinde kesip pisiriyirum biraz sonra pismeye az kala 1 yemek kaşığı irmik koy onunlada pisince blendrda gecir cok doyurucu ve kilo yapiyo canim. Isteğe gore pekmezle tatlandir
(1,168 puan) tarafından
yapiyorum canim iki kasik aliyor sora almiyor. kac saatda  br besledmem gerekkki n
(388 puan) tarafından
Onlarda büyüdükçe bizim gibi oluyorlar canim geç verince acıkıp yiyorlar. Ben 3 saatte bir veriyorum yâda uyuyo uyaninca yiyo canım
0 oy
(2,039 puan) tarafından
1 yaş bütün bebeler aynı herhalde benimki de kaç haftadır salatalik kemiriyor sadece onun dışında bol bol emziriyorum 10 gibi kahvaltı öğleden sonra genelde muzlu yoğurt akşam çorba şeklinde ilerliyoruz 
(1,168 puan) tarafından
hepsimi ayni ya. nedem boyleler  ya. benimkide anca devam sutu iciyor.     cok zor. nasil oyle  kaliyorlar  anlamiyorumki benim acikir. yemek getiririm yemez  sutu hemen alib icer. ama
(2,039 puan) tarafından
Genelde diş yüzünden oluyor canım uyku gerilemesi filan yaşıyorlar herhalde yeni alışkanlıklar da edindikce yemeğe olan ilgileri azalıyor sanırım
(1,168 puan) tarafından
benim kizim  yurumeyi oyrenir. evde  tum gun geziyor  benle. bilmiyorum ondanmi acaba. disleri alt  ust cikdi yanlarmi geliyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
4 öğün yiyo bazen 5 büyüdükçe sayısı azalıyo öğünün. Normal evde olan yemeği yiyo bazen ayrı yapıyorum ona bizim canımız yemek istemezse 
(1,168 puan) tarafından
cok sukur  yiyor
0 oy
(7,436 puan) tarafından
1 yaş bebekler yemiyor bu dönemde hiç zorlama yemekten soğutma sonra düzeliyor 
(1,168 puan) tarafından
mayis 6si bir yasi oldu. evet ya  zorlamiyorum. ancaq  devam sutu iciyor. surekli onu iciyor.   korkutorum ac kalirsa  zayiflar ddiyd
(7,436 puan) tarafından
Zayıflamaz canım merak etme aynı donemden geçtik ve birçok anne de 1 yaş döneminde aynı sorunu yaşıyor kızımda devam sütü içiyordu hatta onu bıle içmek istemiyordu o dönemde
(1,168 puan) tarafından
ne kadar surer  bu  hali canim
(7,436 puan) tarafından
Kızımın 11-13 ay arası bu dönem olustu sonra geçti.doktorumuz da normal demişti zaten bu dönemde damak tatları oluşur yemek reddi başlar zorlama demişti dediği gibi de oldu
(1,168 puan) tarafından
bizimkide 13  aylik olacaq. bu ay basladi bizdede. umarim kecer  ya. anca  sut veriylrum.. zorla  bir iki sey yediriyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 516 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde VAVEYLAA (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem.Arel (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,891 soru

24,175,363 cevap

336,084 kullanıcı

...