Lütfen hemen linçlemeyin sizde biliyorsunuz ki oğlum 10 aylıktı öğrendiğim de ve büyük bir şoka girmiştim korkmuştum napıcam diye yetemem diye korku sarmıştı .
Ben şuan 11 haftalığım ama böyle kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba diyorum erkenden oldu diye mi yoksa şoka girip korktum diye mi böyle diyorum ama içim de çok garip yani anlatamadığım bir duygu var içimde neden böyle bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim çünkü kendimi hiç hemileymiş gibi hissetmiyorum normalde kızımda ve oğlumda seyirmeler hissederdim ama bunda öyle birşey yok doğum yapalı daha 11 ay oldu ondan mı kaynaklanıyor diyorum ama bilmiyorum işte
Canım neden linçleyecekler ya ne münasebet artık insanların yaptığı çocuklarada yorum yapmak kimsenin haddi değil rahat ol lütfen .rizkiyla gelir inşallah Allah onu sana vermiş artık ne güzel ikiz gibi buyuyecekler 10 aylık olanla maşallah ) hissetmemek çok normal küçük daha haftan bende 9 haftalık hamileyim bende aynı durumdayım hiç bir belirti bile yaşamıyorum yani
Canim bende oglum 7 aylıkken hamile kaldım ve sezeryanliydim bende öğrenince şok geçirdim tek korkum yetememekti ve ben 20 haftalik falan olana kadar resmen hissizleştim suan 26 haftalik hamileyim tabikide keske olmasaydı demedim Allah dedirtmesin ama cok kötü olmustum çünkü henüz hazır değildim hem beden olarak hem ruhen binada yakalandım ama cok şükür zaman sonra o hissiyat gecti bende senin gibiydim oglumdayken tam 14 15 haftalik falanken hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama bu sefer 18den sonra hissetmeye başladım sanki 18. Haftama kadar yoktu bianda beliriverdi cok şükür bütün korkularım endişelerim bianda bitti suan 4 gözle doğmasını bekliyorum cok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah seni de hi avazda kurtarsin
O haftada hareket hissedilmez ki
1,493,187 soru
24,397,762 cevap
349,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın