0 oy
331 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından

8 aylık bebeğim çok 350 B12 178 çıktı ikisi arasında bağlantı var midir

2 Cevaplar

0 oy
(12,065 puan) tarafından
Ya bişey öğrenebildibiz mi benimde bebeğimin ck değeri çok yüksek
(577 puan) tarafından
15 aylık düzeldi geçen bakittigomda nasıl öğrendiniz siz yardimci olabilirim konuşarak sizinle çok kötü zamanlad geçirdim bu konuda
(12,065 puan) tarafından
Biz yeni tahlil yaptırdık ck değeri 2000 lerde  siz neler yaşadınız nasıl bi hastalık atlattınız doktor ne dedi kusura bakmayın randevuya 1 ay var sabırsızım
(12,065 puan) tarafından
Doktor bu değerle ilgili birşey söylemedi bize alerji immunolojiye sevk etti
(577 puan) tarafından
Bizim hiç o kadar yükselmesi bizim karaciyee enzimleri yüksek çıkıyordu ona bağlı CK da yükseliyordu bulunduğunuz yerden ile gitmeye başladık ordanda ankarya ya norilojiye gitmeye başladık orada da sürekli kan verdik takip yani en son başka bir norolji sürekli kan vermekten de yükselir bırak dedi bana 6 ay sonra batır dedi bende dediğini yaptim geçen baktırdım düzelmiş ama benim bebeğimin gelişimde birşey yoktu emekledi yürüyor şuan dediğim gibi 400 hiç geçemedi bana bu degerler bişey ifade etmez denildi daha yüksek olması lazım hastalık için denildi bebeğim kaç aylık
(12,065 puan) tarafından
Şöyle anlatayım kızım 17 aylık  şuan  her ay ayın 20sinde ateşleniyor ve enfeksiyon çıkıyor hastanede yatıyoruz 6 aydır üst üste yatıp çıkıyoruz 1 ay sonra tekrar aynı doktor bağışıklığına baktı iga ve igg değeri düşük çıktı araştırmaya sevk etti araştırmaya geldik bu seferde bu değeri çok çook fazla çıktı 2700 lerde  doktor da o dediğim bölüme sevk etti pek yorum yapmadan bidaki ay da oraya gidicez sorun var mıdır acaba ya hastalık filan mı korkuyorum inşallah bizimki de atlatır bu arada beslenmesi kötü meyve sebze yemez çorba yoğurt muz yer o kadar çok kafama takıyorum 9 aylık bebek gibi
(577 puan) tarafından
Hareketli mi yürümesi falan
(12,065 puan) tarafından
Evet çok hareketli yerinde durmuyor fiziken bi sorun yok ama boyu 9. Aydan beri 75 cm 18 aylık olucaz.  Bide bu değerin yüksekliği ne anlama geliyor biliyor musun canım
(577 puan) tarafından
Canim bu değerler herhangi bir kas hastaliginda yükseliyor ama bebeğin hareketli diyorsun kas hastalığı olamaz yani hastaneden çıkıp mi yani serumdan kan vermeden sonra mi verdiniz CK kanini
(12,065 puan) tarafından
Yani 3 gün var arada o etkiliyor mu
(577 puan) tarafından
Evet etkiliyor iğne calpol şurup bile etkiliyor doktor kas hastalığından şüphe etse sizi norilojiye yollardi
(12,065 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım  içime su serptin gerçekten Allah hastalık yüzünü göstermesin bebişlerimize inşallah
(577 puan) tarafından
Amin canım  hastaneye gittikten sonra yazarsan merek ederim sormak istediğin birşey olursa da sorabilirsin  her zman
(12,065 puan) tarafından
İyiki karşıma çıktın sağol :) haberdar ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Cnm bende bişi sorabilir miyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
8 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,195 soru

24,108,420 cevap

332,824 kullanıcı

...