0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Eşimin ailesi catliyo resmen bana benzediği için geçen komşu geldi aynı anne dedi sen bari deme öyle diyo kaynana yukardan duydum yanında olsam verirdim cevabınıda bunlarda bi cins :)

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Her seferinde dile getirim ayy ayni ben uarabbim kendimi doğurmuşum derim catlasin:D

(829 puan) tarafından
Aynen bende:)
tarafından
Ne guzel taktikmos keske bende yapsaydım 3 cocuk ucube bana benzemez der kaynanamla esim ama tabiki herkes bana benzetir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benden çıktı tabi kime benzeyecek derdim ahahah kıskanç karı 
(829 puan) tarafından
Yanımda dese verecektim cevabınıda diyemez benim yanimda:)
0 oy
tarafından
Hiç şaşırmadım hiç 
0 oy
(963 puan) tarafından
Ahahahaah ayni ben yaa benim kizimda ayni ben esimin ailesi ya baskasina benztir yada babasina hehe :D
(829 puan) tarafından
Demek hepsi aynı:)
(963 puan) tarafından
Hix sorma ben 9 ay karnimda tasidim ben dogurdu tabi bana benzicek :D
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Zorlarına neden gidiyor ki ya anneye ya babaya benziycek
(829 puan) tarafından
Değişikler
0 oy
tarafından
Hepsi aynı canım bunların benim kızımda bana cok benziyor hep küçük melek diyorlar biz kaynana cat catlıyor oglum oldu guya babasina cok benziyormus halbuki aynı ablası biz gozler renkli babadan almıs  ne var sanki bize benzese demi 
(829 puan) tarafından
Yoook illaha onların tarafına benzeyecek amann malzeme ortada zaten istedikleri kadar yırtsınlar kendilerini :))
tarafından
Oyle canım ☺️
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Aynen cnm eşimin tarafıda öyle herkes aynı annesi diyor canları sıkılıyor taa kendi akrabalarından tanımadığım kişilere benzetme çabaları sinir oluyorum kendi küçüklük resmimi buldum gönderdim kaynanaya hiç oralı olmadı resmide bir görsen bu kadar mı benzer dersin yani :-) ama kendi kızlarının çocuklarını aynı annesi diyip dururlar 
(829 puan) tarafından
Biz el kızıyız ya sanki zamanında kendileri gelin olmadilar
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Kayinvalidenin yanında annesinin ikizi annen gibide güzelsin falan de çatlasın :D tepeden tırnağa annensin de

(829 puan) tarafından
Yapıyorum zaten suratı 5 karış oluyo zaten suratsız:))
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Onlara kalsa aynı kendileri benim çocuğumun gözler ben saçlar ben yüz tipi ben ayy aman babasiymis aynı asdagagag:D
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Eşimin ailesi bir aylık bebeğimi bana benzetiyorlar. Annesi babası hariç. Benim ailemde eşime benzetiyorlar bizim bebe tam orta yolu bulmuş gibi
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Aman boşver benim oğlumu da daha çok bana benzetiyorlar. Kaynanam evden eşimin bebeklik fotoğraflarını gösterip aynı babası diyor. Zorla benzetmeye çalışıyor. Ben çok istedim babasının kopyası olsun. Ama bence ikimizden biraz biraz almış ikimize de benziyor. İlerde değişir mi bilemiyorum daha 5 aylık. 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Ay gıcık oluyorum öylelerine kızım da yanı bana benziyor eşimin akrabaları hep kendilerine benzetmeye çalışıyorlar 
0 oy
(537 puan) tarafından
Kizzz ver gitsin cevabını 

25+2 haftaligim oglum olucak Kaynanam esim oturuyoruz esim dediki annneeeem sarildi kaynanamda dediki  git karina saril öp bana ne yapişiyon dedi eşimde gulerekten el kizi anaaa yanastirmiyo dedi.. hahahah 

Bende dedimki sende el oglusun ama bu benim oglum dedim hahaha bi bozuldular vaaaay demek oyle dedi evet benim oglum sen el oglusun dedim birdaha annemde diyemedi hahaha 
0 oy
(1,118 puan) tarafından

Bebeklik resmimi kızımın yanına koyunca ayırt edemiyorum ama kaynanam(halam) babasına benzediğini söylüyor bir türlü bana benzediğini kabul edemiyor halbuki çok bariz ortada :)) bütün koca tarafı aynıysa demek :angel:

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Benziyecek tabii annesisin:)
0 oy
(589 puan) tarafından
Ayyy g...m benden çıktı o çocuk pardon daaaa bana benzemesi niye seni rahatsız ediyo acaba.. benim kaynanam hiç o konuda bişey demez de bi arkadaşı gördü bizim kızı AA aynı anneye benziyo neyse olsun napalım canları sağolsun diyo salakk karı sanki çocuğumun bana benzemesi çok kötü bişey 
0 oy
(16,027 puan) tarafından

Ne kadar saçma ya 

Venim kızım da bana benziyor hep diyorlar xok güzel kızimiz var annesi gibi :)

Hatta k.validem diyor demek ki Ahmet daha seviyormuş seni sana benzedi :)

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Öff ne boş işler yaa bazı kaynanaların canı sıkılıyo gerçekten 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Vay anasini yaa sanki yabamciya mi benziyo anasina benziyoo catlasinlarrr
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Başka kime benzeyecekmiş en çok anne ve babadan almak zorunda bebek daha sonra diğer genlerden alabilir

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,906 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
0 oy
2 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 211 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busra_S (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,331 soru

24,181,886 cevap

336,361 kullanıcı

...