0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

Ya oğlum yemek yemiyr aç yatıyr aç kalkıyr hiçte umrunda değil vicdanımla oynuyr resmen 14 aylık 2 alttan 2 üstten diş çıkardı azı dişleri sanki çıkacak gibi ondanmıdır acaba 1,2 aydır böyle yemiyr çıldırmak üzereyim valla zaten zayıf iyice eriyecek etrafımdakiler  zayıf diye diye başımı şişiriyrlardı şimdi daha da delirecem :'(:'(

2 Cevaplar

0 oy
(3 puan) tarafından
Benim kızımda öyle sadece meme meme lokma sürmezmi bi insan canın hiç mi bişi şey çekmiyor anlamıyorum
(140 puan) tarafından
Aynen öyle emziriyrm qece uyuyunca 200 ml yakın mama veriyrm ondan başkada birşy yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emziriyor msn ya da mama veriyor msn
(140 puan) tarafından
Emziriyrm bide qece uykusuna yatırdığım zaman mama veriyrm 150 200 ml kadar
tarafından
Bnmki de yemiyor bazen zorla veriyorum emiyor.kilo kaybetmedi daha ama yürüyor çok .enerji harcıyor
(140 puan) tarafından
Benm oğlumda 1 saniye oturmaz kilo kaybı oluyr onda
tarafından
Bnm kız da 12 aylık cnm.oyle olmaya başladı bakalım ne olacak bilmiyorum.zorla veriyorum bir öğün meyveyle püre halinde
(140 puan) tarafından
Ben zorla verince geri kusuyr ya
tarafından
Püre halinde veriyorum bn de bu yüzden.ya da kendi alıyor keyfine göre.muzla armut karışımı güzel olur bak.pirinc unu da katıyorum fındık ceviz ezmesi vb.dene istersen
(140 puan) tarafından
Hepsini denedim ama almıyr önceden böyle değildi tabak tabak versem bile yerdi birden bire böyle oldu şaştım kaldım valla
tarafından
Bizimki de aynı cnm.ateşlendi bir kere.13.ayina girdi.iştah gitti.14.ayda düzelir diye umuyorum
(140 puan) tarafından
İnşş düzelir allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek çok zormuş. Annelerimizi şimdi anlıyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 647 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,717 soru

24,089,531 cevap

331,684 kullanıcı

...