0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşim daha çay içecek Bende Dolma Yaptım altını yakmadim erken daha eşim sıcak seviyor, dolmanın resmini atmadım ha sakinn olun Canım çekti vs hamileyim duymak istemiyorum :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

RESİM YUKLEMEYİ UNUTMUŞUM KİZLAR

image

(38 puan) tarafından
Oo afiyet olsun bende pizza yaptım sabah
(6,363 puan) tarafından
Çaydanlığın çok güzel şık nerden aldın
tarafından
Heryerde var kuzum Karacada, internette Hepsi burada her yerde var
(6,363 puan) tarafından
Peki fıyatı nedır güzelmi memnumusn
tarafından
Ben çok memnunum çok şık duruyor gelen misafirlerimde hayran kaldı, 150 ye aldım canım sadece elde yıkanıyor canım emaye olduğu için makineye falan atılmıyor emayesi güzel har ateşte bile yanma olmuyor daha yepyeni görünüyor kaç aydır aldım
(6,363 puan) tarafından
Gerçektn çok şık 150 ise hiçbişey vala çok büyük bıde braz param olsun bnde alacam karaca kendı sayfasında aldın dimi interneten yanı
tarafından
Karacada 180 Hepsiburada 150 kuzum aynı şey aynı mal
(6,363 puan) tarafından
Çok tesekur edrm abla baktım inşşalah almak nasıp olur iki tane var evde hepsi maf olmuş aşırı eskilmiş yanmış paramı birktip alcam inşşalah çok teşekkür ederim :)
tarafından
Emya caydanlikalrin normallerinden ne özelliği var DHA çabuk mu soğuyor içinde çay
tarafından
Canım görseli var işte emaye kaplama çeşit çeşit modelleri var normal çaydanlıkta böyle desen olmuyor canım yani bir fark yok model dışında
(1,192 puan) tarafından
Kiz yemek bir kenara çaydanlıklarin çok
tarafından
Hı ben alt kısmı porselen tarzı sandım
tarafından
İki tarafida demir canım
tarafından
Tamam tatlım teşekkür ederim bu arada Afiyet olsun:)
(262 puan) tarafından
Canim ocağını ne ile siliyorsun cok güzel parlamis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaprakta sardım mi gizz
tarafından
Yok kuzum yaprağım hiç yok
tarafından
Ya benim kaynanam dün yaprak toplamış dolapta duruyor şuan onu yapayım dedim sıcak suda bekletme gerek varmi
tarafından
Evet canım ketila su koy kaynasın bir kaba koy yaprağı biraz içinde dursun haşlarsan dağılıyor
tarafından
Haa tamam canım çok sagol
0 oy
tarafından
Dün kuru fasulye pilav yaptık bugün de onu yicez :d sabah midem çok kötü oldu biraz peynir ekmek yedim karnım aç ama canım hiç bişey istemiyo ne yapsam bilmiyorum 
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Manti doldurcam :)  çaydanlik ve ocagin temizligi ates ediyor :) 
tarafından
Ocak beni benden alıyor çok kirleniyor günlük siliyorum çok zor :)
(2,133 puan) tarafından
Benimde siyah anliyorumz seni :)
tarafından
Çok toz tutuyor dimi :D
(2,133 puan) tarafından
Sorma ya siliyom arkami donmeden konuyo geri toz neden bilemiyorum.beyaz daha iymis bunu alinca anladim
0 oy
tarafından

Valla ne yalan söyleyeyim benim canım çok fena çekti Kürt gibi acikdim birde işten çıktım eve gidiyorum bende sahabe 4 de dolma ve sarmısaklı yoğurt hazırladım işe gitmeden :)

Sana afiyet olsun canım 30 dk ya ancak evde olurum

0 oy
(45,023 puan) tarafından

Bende ayva kompostosu yaptım kayniyo yemek yok ama daha:D

tarafından
Ooooohhh çok severim :D
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Daha yemek yok ortada mutfak bana bakiyo ben mutfağa canım hiç bir şey yapmak istemiyo ama bi tarafimda kalk el açması mantı yap diyo onada kim uğraşacak daha ew ayağının üstünde duruyooooo :/ :D
tarafından
Böyle işlerini yapıp kahve içenleri anlamıyorum :D
(2,310 puan) tarafından
Bende bi ara öyleydim ama şu aralar ne temizlik ne yemek hiç icmden gelmiyo Allah sonumuzu hayetsin :)

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,077 göst.
18 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,026 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,617 soru

24,113,431 cevap

333,092 kullanıcı

...