0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün dedim ya bugün diğer bahçe işi e bakalım diye kalktm hazırlandım çıkacaz adamı aradım konum gönder diyo oranın yerini mi satın alacaksn diyo yeri gostermiyom diyo anlaşırsak işi  görürsün çalışacağımız yeri görmeden neyini anlasacaz dedim siz olmazsiniz dedi  kapattı telefonu ne manyak adamlar var ya sabah sabah deli etti. Beni allahdan onca yol gitmedik eşim gidelim öyle ararız diyordu taksi paramız boşa giderdi ben anlamıyorum önce çalışacağın yeri görürsün ona göre karar verirsin işe çalışacagim yeri görmeden napayım ben o işi  deliler ya valla 

Kızlar dua edin diğer iş olsun dün gittigimiz ariyacam adam dedi bir saat sonra

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ne dengesiz insanmış kimbilir nasıl bir yer ki göstermek istemiyor canım. Insallah dün gittiginiz yer olur hakkinızda hayirlısı olsun 
tarafından
İnşallah canım ya Allah razı olsn  inşallah olur
tarafından
İnsallah canım
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Yeri ve görmeden nasıl anlasacaksiniz ki dengesiz adam ya
tarafından
Valla ya cnm kafayı yemiş bu adam dün de bizim resmimizi gördü eşimle siz gencsiniz yapamazsınız diyo sanki bizi tanıyo yapamayacağımıza karar veriyo . O ilanı neye koymuş onu da anlamış değilim

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 899 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 539 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,961 soru

24,190,926 cevap

336,876 kullanıcı

...