0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,100 puan) tarafından
4.5 aylık kızım uyku eğitimne başlıcam uyku arkdşı olmalı mı eğer varsa siznkilerden örnek olarak atarmısınz memnun musunuz ve nereden aldınız

7 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Beşik icerisinde yastik,peluş oyuncak tarzi şeyler onerilmiyor çunku bebekler suratlarina bastirabiliyor.Ben kullanmadim beşigine koyuyorum uyuyor
(4,100 puan) tarafından
Kızm henüz salıncağında uyuyo beşiğe alıştırmayın düşünüyorum bnde uyku eğitimi verrken
(6,189 puan) tarafından
Çok isinize yarayacak uyku egitimi tabi bu surecte sabirli olmaniz gerekiyor
(4,100 puan) tarafından
İnşallah o sabrı göstere bilirim :)
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
İlla bi oyuncak olmasina gerek yok. Bi tulbent battaniye ufak bi yastik da aynı işlevi görür. Ama ben vermedim çünkü bağımlılık yaratıyor. Cocuk onun haricinde uyuyanilicegine inanmıyo. Biz yatakta bi oyana bi bu yana dönerken uyuyakaliyoruz
(4,100 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim yorumunuz içn
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Uykuyu  arkadasini bilmemde benim.kizim battaniyesine bagimli huysuzlandigi zaman hemen battaniyesini alir basikten sarilir oper koklar onla uyur onla uyanir kolunda gezdirir valla bide dilini emer uykusu gelince 

image

(4,100 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın :) yorum için teşekkürler
(2,133 puan) tarafından
Sende battaniyeye alistarabilirsin tam zamani iki elinin arasina koy burnuna yaklastir alosir ben hic sallamam oldu bitti alir uyur
(4,100 puan) tarafından
İnşallah alışr ya Bn sallyrk uyutuyrm artık beşinde yatsn istiyorum da
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Ben verdim ama almadi
(4,100 puan) tarafından
Bende boş yre para vermekten korkuyorum açıkcası emzk tutsun dye çk çabaldm huysuz Bi bebk 10 tane emzk aldık tutmadı gazı olyo dye gaz damlası aldık işe yaramadı bazn sütüm yetmiyo gbi olyo mama veryrum içmiyo bizm kız lüksü sevmiyor diye düşünüyorum artık o yüzden karrsız kaldım bnde :)
(2,078 puan) tarafından
Ha aynı kızımı anlattın 35 tl para verdim saçma sapan bi oyuncak aldım su yarasaya benzeyen oyuncaklar var ya uyku arkadaşı diye geçiyor dislikli hiç kullanmadi
(4,100 puan) tarafından
Doğrudur ya napsm karrsız bnde işte
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Kumanda benim kızım uyku arkadaşı :-)
(4,100 puan) tarafından
Oda iyimş :)
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bende kundaksız yatırmak istiyorum ya 10 gün sonra 5 aylık oluyo nasıl başarıcam uyku arkadaşı olsa yatar mı ellerini yüzüne sürüyo uyanıyo kundak olmayınca
(4,100 puan) tarafından
Ben hiç kundak yapmadm o yüzden bişy dyemice m size :)
tarafından
Alışır inşallah başlarda öyle uyanır biraz ama sonra bakarsın sere serpe yatmaya başlamış. :)) bazen suratımda ayakla uyanıyorum yan yatmış beşikte :)
(4,100 puan) tarafından
Ben mümkün olduğunca salıncağında yatıyorum :) işte artık yavaştan beşiğe alışsn istiyorum
(3,282 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar  :) oğlum gündüz hamakda uyuyo gece beşiğinde kundağıda bırakır inşallah
(4,100 puan) tarafından
İnşallah :)
0 oy
tarafından

image

ablam ördü bu minnosu :) inşallah doğunca yanında duracak oglusumun ♥️ 
(4,100 puan) tarafından
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 124 göst.
+1 oy
9 cevap 171 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
+1 oy
5 cevap 127 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (939 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,868 soru

23,977,640 cevap

326,368 kullanıcı

...