0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından
Bir bebek saat başı uyanirmi bizimki uyaniyo uyanip meme istiyo veriyorum emerken mizirdaniyo uyuyo 1 saat sonra ayni uykudan hicbirsey anlamadim bu uyku eğitimi nasil oluyo ya biri anlatsa bende becerebilirsem dua ederim valla hep. Mesela uyandiginda ne yapayim memede vermek istemiyorum geceleri yara oldu iyilesmiyo analik ne zormuş valla sinirden catliycam basim beynim agriyo asla alamadim uykumu yine

4 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Gece emmelerini biraktirmalisin kuzum bisiler sür en olmadi zaten birakirsa memeyi o uyur guzelce 
(3,141 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesmek için memeye sürülen şeyler memeden tamamen tiksinmesine sebep olur canım,bu sefer de çocuk hiç emmez memeyi bırakır
(963 puan) tarafından
Onu bende biliyorum tabikide oncelimle baska yollar denensin eger olmadi oyle yapsin
(3,141 puan) tarafından
Direk bu fikri verdiğin için yazmak istedim
(963 puan) tarafından
Anladim canim orda yanlis olmys evet
-Reklam-
0 oy
tarafından
İmkanın varsa uzmandan almanı tavsiye ederim çok rahat edersin
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Beni anlatmış gibisin 6 da uyandı oyalandı ağladı ağladı sinirlerim bozuldu bende poposuna vurdum bağırdım dayanamıyorum artık 
0 oy
(98 puan) tarafından
Bir yaşında aynıyız...uykuları meme bagmliligi yüzünden bölünüp duruyor.gunduz de uyutuyorum on dk sonra meme istiyor uyanıyor.gece de zaten inan geçen gün yirmi bir kez uyandm emzirdm ağzında emzik gibi bekletiyor hem bize hem onlara yazık.gecwlere çözüm bulamadım ama gündüzleri iki gündür müzikle pispislayarak uyutuyorum dün ağladı kalkmaya çalıştı bacaklarımın arasina yatırdım ağladıkça sırtını oksadm sevdim sakinleşti pispisladm bugün de böyle uyuttum dün ilk kez gündüz bir saat uyudu bugün bakalm ne kadar uyucak bugün dünkü kadar zorluk çıkarmadi gündüz bundan sonra pispislayarak uyutucam da gecelere çözüm bulamadm 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 800 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde ozgeinci (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 494 göst.

Kategoriler

1,474,051 soru

24,133,740 cevap

334,195 kullanıcı