0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (772 puan) tarafından
Dün benim hem doğum günümdü hem ewlilik yıl dönümümüzdü. Oğlum hasta olduğu için babamlarla haatane gidelim dedik hem hasta hemde bir yaş kontollerini yaptırmış oluruz dedim randewu saati tam uyku saatimize denk geldiği için canımı aldı benim hiç bi şekilde durmadı ağladı susturamadık 3 kişi bi çocuğu durduramadık oğlumda hafif değil bu arada tospik bişi kaldır et salla derken bende ne derman kaldı ne sabır doktor muayne etti fln ama ben öle bitmişimki derdimizi anlatmaya mecalim kalmamış neyse hastane faslı bitsede hediye fln alsam die düşünüodum ama hediyede aldırtmadı baktırtmadı. Bi hediyem olmadığı için haliyle bende eşime ne aldın gibi bişi sormadım  normalde yapardım öle şakayla karışık fln. Dedim heralde akşam bi süpriz yapar fln ewe geldik babamlar akraba ziyaretine gittiler banada eşim hazırlanda bi acile gidelim elim çok ağrıo fln dedi aha tamam dedim kesin acile diil başka yere gidecez dedim içimden gittim hazırlandım ettim sonra sonuç biz gerçekten acile gittik sonrasında annemede uğrayalım bende o sırada mahallede bi adam ölmüş oraya bi geçerim dedi dedim belki süpriz ordadır karşı çıkmadım yoksa dermanım yok kıpırdamaya  neyse gittik ettik baktım kayınvalidem yatıo bi su içim dedim gittim dolaba baktım dolapta pasta yok pasta yapmamış bana kimsede yok başka ewde zaten normalde kayınvalidem gündüz arayıp kutlamıştı ama geçen senelerde bana pastada yaptığı için yine yapar die düşünmüştüm normalde de herkesin her şeyine koşup her doğum gününe süpriz yapıp en önde gittiğim için bende haliyle öle bişiyin beklentisine düştüm bi salaklık yaparak nese baktım kimse yok farklı bişide yok eşime çaktırmadan odasından sewgiliyken yaptığım hediyelerden birini aldım attım çantaya ewe geldim dolabına koydum tlfndan da yazdım bugün hiç bişi istediğim gibi olmadığı için hediyenide dolaba koydum mesajımı görürsen gider bakarsın dedim. Görmüş gitmiş bakmış kalp kutunun içinde küçük kağıtlara not yazıp rulo rulo yapıp koymuştum heralde 100 küsür tane not vardı gece gece açtın madem okucan onları dedim bi o fasılda eğlendim yüzüm güldü fln bu arada eşim de benim için kendi için ve oğlumuz için çınar ağacı almış beraber dikeriz arsamıza die ama hava karardığı için dikemedikde bakalım belki bu gün dikeriz. Bende dedimki bugün ben ben diilim ı yüzden de bugün benim doğum günüm diil reddediyorum.. hiç bukadar yorgun bu kadar garip bi doğum günü geçirmemiştim.. zaten en büyük hayal kırıklıklaarımın sebebide bu hayal gücüm beklentim.. uzun oldu kusura bakmayın ama kime anlatcaktımki bunları 

4 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Insan yapinca dogal olarak beklentiyede giriyor haklisn birz kosustrmali kotu bi gun olmus  esinin telafi etmesi dileklerimle nice saglikli huzurlu uzun yaslarn olsn ins dogum gunun kutlu olsun
(772 puan) tarafından
Aynen canım ya aslında eşim dışında gerisini çok takmam ama herlade o koşturmaca içinde öle bi beklentiye düştüm hayır bide beni beklentiye sokanlar oldu öncesinde kutlayıp sonra bi süpriz yapcakmış gibi dawrananlar oldu ondan öle oldum
(772 puan) tarafından
Bu arada çok teşekkür ederim canım ya güzel dileklerin için
-Reklam-
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Cok guzel yazmissin bee bir cirpida okudum bitti baktm sonu gelmis:) dogum gunun bekledigin gibi olmasada coook dolu dolu kosusturmacayla gecmis dogrusu bende sen gibiydim o gun hep.bisiler beklemistim ama tik yoktu bikac gun sonra kardesinn evinde kutladilar ben acaba olurmu ki diye bekliyodum aklimdaydi:D ama cooook sasirmis gibi yaptim numaradan aaaa yaptm gūldüm fln bu işde zor yaaa:D

(772 puan) tarafından
Ben hala bekliyorum yaaa :)))
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun canm alma canını 
(772 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ya :)
0 oy
tarafından
Okadar masum ki isteklerin yaa kiyamam sana kayınvaliden olmak geldi icimden birden nedense valla oderece samimi geldin bana ben olsam pasta yapamasam da sana biskuvilerden yine yapardım uzerini süslerdim adını yazardim öyle senin sevinmeni isterdim ama bak cok güzel ağaç dikiceksin çok güzel bisey bu cocuk olunca böyle oluyo napcan işde  rabbim daim etsin canım mutluluğunu iyiki doğdun 
(772 puan) tarafından
Kayınvalidem zaten hep bisküvili pasta yapardı senin dediğin gibi yani şuan düşününce onada hak veriyorum yaz geldi bahçe işleri bi dünya fln ama insan işte hayal edio öenmsenmek istiyo değerli olduğunu görmek istiyo bu arada teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :)

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,850 göst.
0 oy
16 cevap 1,194 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 876 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 620 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dilansbyyyy (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,563 soru

24,185,394 cevap

336,589 kullanıcı

...