0 oy
1,547 göst.
Diğer kategorisinde (2,033 puan) tarafından
kızlar oğluma süt ısıtmaya gittim kızım i yurutece koydum oda uykusu vardı rakamdan ağlayıp mizmizlaniyordu pislik adam da tiktok izliyordu yatak odasında o çocuk niye ağlıyor diye bağırdı sert bir şekilde bende ne bağırıyor keyfimden aglatmiyom cocuga süt isityorum dedim sütü koy gel çocuğa bak ne bekliyn dedi gel iki dk bak bagiracagina dedim kalktı saldırdı dövdü  ve hamileym şu an hakim olamıyorum kendime kendimi parcalaya parcalaya ağlıyorum delirem bayilcam bıktım 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yorumunu gordumde arkadaşın biri 3. Çocuğa yazık demiş sen hala ona 3. Çocuğu verdiğine üzülüyorsun.. Herkes anne baba olmaz madem bu adam böyle peş peşe çocuk neden yapıyorsun ki ne olursa olsun babalarının yaptığının günahın yarisi sana... Çocuk yaparken eşim duzelirmi vs bu zamanı değil 20 yıl sonrasına güveniyorsan yapacaksın 3 unun de kazayla olduğuna sanmam..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabret sabrin sonu selamettir .Rabbim sana hayirli kapilar acsin onada merhamet versin 
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Ya lütfen en başta kendinize saygınız olsun sen sustugun için adam böyle davranıyor hiç bir aile meselesine yorum yapmazdım ama gerçekten dayanamadım dayak affedilir bisey mi Allah aşkına bir gün döven ikinci gün yine aynısını yapar geçen gün eşim çocuğuma bağırdı bana hakaret etti diye topladim pilimi pırtımı gidecektim bunları kendimi övmek için demiyorum he belki diyeceksin gidecek yerim yok inan benim de yoktu biraz da blöf yaptım ama işe yaradı mı yaradı afedersin ama kpek gibi durdurmaya çalıştı o günden sonra çocuğa da bağırmadı yani demem o ki biraz korkut gözünü ki bu bana muhtaç diyemesin öyle davranmasın 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bi dakika yaa eşin neden bakmıyo ayrıca biri yürüteçte birine süt ısıtıyosun biri karnında neden bunca çocuk ?
0 oy
tarafından
Böyle mal adamlara bir değil iki değil üç çocuk veriyosunuz pes vallahi canım ne diyim ki Allah sabır versin ...
0 oy
tarafından
Sanki babanın evinden mi getirdin o çocukları bitarafini sallayanlari izleyene kadar kalksın çocuğuyla ilgilensin 
0 oy
(963 puan) tarafından
Cekilmiyor 3 cocukda olsa bu k.araktersizler s.erefsizler cekilmiyor ailen i ara yada bi arkadasini falan dayagini cekme 1 kere yapan bir daha yapar ve daha fazlasi gelir o tiktokunda Allah b. Versin
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Neden 3 çocuk o zaman kusura bakmada sendede var suç böyle adamlara çocuk yapılmaz ben böyle yapan adamın ben canına okurum terbiyesiz adam sende ona vursaydin hiç olmazsa sınırın geçerdi

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 2,691 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 2,796 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 8,617 göst.
27 Kasım 2018 Diğer kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,473,905 soru

24,131,344 cevap

334,061 kullanıcı

...