0 oy
367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Arkadaşlar ben Kuran'da okuyorum namazlarında kılıyorum ama bı aydır bana ne olmuş hiç bişey yapamıyorum namaz bile kılma hevesi yok kendimi çok boş verdim 10 haftalık hamileyim zaten neden böyle oldu çok uzuluyorum :( ne yapsam acaba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Alimler derler ki bi insan uc gunden fazla kitap okumaz ilim almayi bırakırsa manevi haller ondan uzaklaşır.  Elinin altinda internet var canim ac biraz sohbet dinle. ALLAH veli kullarindan ayirmasin bizleri 
tarafından
Canım kiliyordum ama şimdi ne oldu bana bilmiyorum
tarafından
Canım kiliyordum ama şimdi ne oldu bana bilmiyorum hamileyim daha çok yapmam lazım Ken
tarafından
Insan zaman zaman oyle rehavete kapılıyor onemli olan hemen toparlanmak canim kalbin de iman var ki seytan seninle ugrasiyor bos eve hırsız girmez :)
tarafından
Sağol canım tskr ederim Rabbimin izniyle isallh kilcam
-Reklam-
+1 oy
(16,797 puan) tarafından
Şeytan vesvvesesi.

Dusunu al abdest al bu güzel Kuran ı al eline bismillah deyip başla bırakma seni engellesin 
tarafından
Neden böyle oluyor hamile olduğumdan beri böyle oldum hiç bişey yapmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Şeytan vesvese veriyor pis kör şeytan bol bol allahi an zikir çek o zaman aska geliyo insan :)
0 oy
tarafından
Şeytan vesvese veriyor cnm sana hamileliğini bahane ettiriyor. Şunu unutma kuzum biseyi yapmadikca yapasin gelmez, yaptıkça da yaparsın. Sen bı bismillah diyerek basla Allahin izniyle vesveseler de kaybolur gider
tarafından
Tskr ederim canım bu ay onc de yapıyordum ama bı aydır hiç bişey yapmak istemiyorum kendimi çok boş bıraktım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,479,484 soru

24,211,179 cevap

338,160 kullanıcı

...