0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (894 puan) tarafından
Domatesi yapıyoruz ya yemeğide sucakken kavonozlasak şimdi yaz soğuyunca dolaba koysak besin değeri değişir mi 2 3 gün geçince

3 Cevaplar

0 oy
(477 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum. Fazla yaparım bazen nohut,fasulye falan 1 kavanoz atarım. Hatta doğuma gitmeden yapmıştım bir sürü. Bazen evde olmadigim olur yemek yapamadığım hemen çıkartıp ısıtırım çorbayla yemek oh mis :) eskiden çalışıyordum o zamandan kalma bi alışkanlık hala atarım dolaba. Mesela şimdi bir kaç gündür evde yokum eşime yaptım bıraktım ısıtıp yiyor :)
(894 puan) tarafından
Çok iyi en fazla ne kadar tutuyorsun yemeğine göre süre değişmez sanırım değil mi bir de kavanoz kapakları hep yeni mi kullanıyoırsun
(477 puan) tarafından
Yoo aynı kapak kullanıyorum ama tutuyor. Açarken zaten anlıyorsun tutmazsa yemeyin sakın. 1 ay kadar rahat duruyor dolapta. Ama etli veya kıymalı koyarsan 1 hafta bile çok olur.
(894 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol zaten ters çeviririm hava almışsa akar
(477 puan) tarafından
Aynen ben de öyle yapıyorum. Çorba da koy çok işe yarıyor
(894 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Eşimin teyzesi nohut kuru fasülye taze fasülye nerdeyse her yemeği kaynadıktan sonra konserveye koyup kapağını sıkıca kapatır sonra ısıtıp yer ben hiç denemedim
(894 puan) tarafından
Normal yemrk gibi mi koyardı salçalı falan
(1,879 puan) tarafından
Aynen nırmal pişirip birazını öyle koyar kalanını akşama yer
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kuru fasulye ve nohut kaldığında direk kavanoza sıcak kapatırım bazen ay bile geçer öyle açarım hiç birşey olmaz 
(894 puan) tarafından
Hımm tamam canım bakliyatların daha uzun olıyor ömrü demek
(7,436 puan) tarafından
Diğerlerini de yapıyorlar canım yeşil fasulye bamya falan ama ben onlarin tadını begenmiyirum fasulye nohut ilk taze tadıyla duruyor
(894 puan) tarafından
Çok uzun tutmam muhtemelen ben max. 4 gün o zmana da tadı dönmez heralde artıl deneyip görücem çok sağol canım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 185 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde dark (8,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
0 oy
12 cevap 210 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde bombacımulayime (905 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 138 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...