0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar merhaba biliyorum bu konuyla alakalı daha önce de post açmıştım ama şimdi bir şey sormak istiyorum benim oğlan gerçekten haddinden fazla meme emiyor özellikle de geceleri ve meme vermediğim zaman pilates toplarını da zıplamak mı olsun evet salıncak kurduk orada sallamak mı olsun koridoru bir uçtan bir uca dolaşmakla olsun her türlü şeyi denedik o kadar kötü ağlıyor ki apartman değil bütün site inliyor mübarek Hani illaki aranızda benim oğlum gibi zor bir çocuğu olan anneler vardır elbette ilk önce gece emmesini kesmekten başlamak istiyorum fakat nasıl o yalayabilirim yani tamam memeyi bir şekilde istemedi diyelim ama onun yerine koyacak başka bir şey arayacak ve ben onu nasıl susturabilirim  Yani benim oğlan da öyle bir potansiyel var ki sabaha kadar ağlar o derece herkes teselli veriyor sen merak etme iki yaşını doldurduktan sonra daha akıllı olur rahat bırakırsın falan gibi ama benim hiç modum yok açıkçası bu arada 21 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Gece maması verir yatırırsın uyanacağını anladığın zaman ya devam sütü ya su uyardırmadan verirsin. Sütten kesmek için de sabır taşı ile kesti görümcemle onun görümcesi
tarafından
Sabır taşı ne kız
(13,306 puan) tarafından
Valla bilmem bacım aktarda varmış kuzum ponza taşı gibi birşey heralde ya da balmumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buyumus anlar artik buyudugunu sutu bardaktan icecegini soyle. Yaninda bardakta su bulunsun  kalkinca suyu icir yat oglum de yatir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 139 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gulcnelanr (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 424 göst.