0 oy
400 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba hanımlar tekrar. Dolandırıcılık diye post açmıştım dün . Kadın bugün oyalaya oyalaya sonunda attı paramızı çok şükür. Yorum yapanlara yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle eft işine girmeyin bizede ders oldu. Alırken ayrıntılı fotoğraf atmıyorsa alınmasın ürün. İnsanlar çok güvensiz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy vallaha vermez diye düşünmüştüm  sevindim.verdigine
(12 puan) tarafından
Bizde öyle düşünüyorduk 5 e kadar bekledi sırf bizi strese sokmak için yapmış herhalde bütün bunları. Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözünüz aydın dikkatli olmak gerekiyor malesef böyle dolandirici insanlar cok var tatli tatli konuşup acindiriyorlar kendilerini farketmiyorsun niyetini malesef
(12 puan) tarafından
Eveeet ilk konuşmalarla son konuşmalar nasıl fark var birde almıycaktık kendi tekrar iletişime geçti. Bir daha aslaa aslaa . Teşekkür ederim çok :)
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
O kadar satış yaptim, ne EFT ile alırım ne satarım.
(12 puan) tarafından
Evet. Alan kişilerde ***** yapabilir
tarafından
Biri teklif etti bana bunu ürün alırken ama istemedim yani o işler kötü biraz. Bı de çok ayrıntılı foto olmayan ürünleri asla almam. Gerekirse telefon ile wp üzerinden iletişime gecerim
(12 puan) tarafından
Evet biz foto istedik ürün kapalı hiç açılmadı alan açsın dedi ama doğru değilmiş. Atmıyorsa almıycaktık bizde aslında ama işte...
tarafından
Hiç guvenilmiyor insanlara inanın. Gerekirse numara isteyin wpden görün. Ben hep öyle yaparim
(12 puan) tarafından
Öylede yaptık ama nasıl güvenilir konuşuyorlar görseniz işte bizde iyi niyetimizden kendimiz gibi sandık . Fotoğraf atmadı bizde atmıyorsan tamam almıyoruz demedik kaç gündür hamileyim birde stres üstüne stres yaşattı . Allah ıslah etsin öyle insanları
0 oy
tarafından
Bende satış yapıyorum dolaptan alanlar bile yapıyor aynı şeyi paranızı almanıza sevindim 
(12 puan) tarafından
Evet allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok teşekkür ederim
0 oy
(16,024 puan) tarafından
Kizima kitap aldım korkarak sipariş verdim ama şükür bugün aldık 

kargodan 
(12 puan) tarafından
Biz biraz falazca miktarla otomatik ana kucağı almıştıkta aman dikkat edin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hafsaa (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
22 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayattelasi (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,107 soru

24,178,370 cevap

336,226 kullanıcı

...