0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz alt üstlü ama anlaşamıyoruz hicbir şeyimiz uymuyor birbirimizle eski kafalılar çünkü kaldı ki eşimde anlaşamıyor zaten bilirsiniz eskileri ama şu anlık mecbur aynı binada oturuyoruz birileri gelse yukarı çıkmalarına izin vermiyorlar geçen komşu geldi eşim yukarı davet etti çay içmeye ordan kaynata hemen yukarda napacaksiniz burda içelim dedi sınır oluyorum artık ya aynı yerde oturmak çok zormus gercekten kimsenin evimize gelmesini istemiyorlar hemen karışıyorlar bunlar hep mi boyle ya..

5 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Çok nadir iyi olanlar canım benim kayınvalidemde oğulları birbirine gidince kıskanır biz kaynimgile gitsek arar hemen gelin diye bilemiyorum ne desem...
-Reklam-
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bizde aynı binadayiz ama böyle değiliz üzüldüm senin için :(
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım valla bak eleştirmek için demiyorum beni yanlış anlama ama neden evlenmeden kabul ediyorsunuz kuzum beb daha duymadım iyi olanı yani bu Kaynanalar kocalarını bırakıyorlar oğulları evlenince onları kıskanmaya başlıyorlar. Valla olan olmuş artık okuyan nişanlı falan varsa diye diyorum kendinize gençliğinizin baharında bu eziyeti yaptırmayın
(829 puan) tarafından
Yok canım niye yanlış anlayim haklısın valla ama bilemiyo ki insan başta iyi görünüyolar sonra içine girince cikiyo gerçek yuzleri ne bileyim kira faln vermeyelim birikim yaparız diye demistim ama çok yanlış yapmisim
(1,782 puan) tarafından
Allah sana sabır versin canım durumunuz varsa ev alın kira gibi ödeyin uzak durun yani yazık sana da bak kocab da anlaşamıyormuş zaten
0 oy
tarafından
Evet eskiler hep aynı cnm :) hoşgeldin snde yaşlılara sabır etme kulubune
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Olsun kız bi de aynı evde olduğunu düşün..

Konussaniz dicem ama anlamazlar
(829 puan) tarafından
Zaten birlikte oturalim istemişlerdi kabul etmedim o yüzden birazda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (3,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
26 cevap 643 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,159 soru

24,068,389 cevap

330,495 kullanıcı