0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından

Kızlar hepinize merhaba benim ameliyat olmam lazım safra kesesinde taş var Allah izin verirse pazartesi günü ameliyat olucam yalnız kafamda birkaç sorun var 6 buçuk aylık bebeğim var onu ihmal etmek istemiyorum ek gıdaya başladık ama emziriyorum da Dr 24 saat emzirmemelisin sütünü boşaltıp atman gerekiyor dedi şimdi kızıma 1 günlüğüne mama mı vereyim yoksa sadece ek gıdaya doyar mı birde ben ne kadar sürede ayağa kalkarım öyle cılız güçsüz bir değilim sezeryan sonrası bile 2 3 gün hafif ağrım vardı sadece son bir sorum daha var doktora sormayı unuttum acaba bütün safra lekesini mi alacaklar yoksa sadece taşı mı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

3 Cevaplar

0 oy
(2,233 puan) tarafından
Rabbim sağlık versin biran önce atlatın inşallah. Bende 6.5 aylık oğlum varken safra kesesi ameliyatı olmuştum çok rahat can yakmayan (sezaryen kadar) hiç korkmayın o yüzden. Benim tavsiyem ek gıdaya devam edin ve ameliyat gününe var daha sütünü sağ buzluğa at verecek kişi kaşıkla içirsin ki meme reddi yaşamayın bi kaç güne eski düzeninize dönersiniz 
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Canim direk safra kesesini almislardi bende. Aksaminda ayağa kalkip kendim wcye falan gittim. 3. Gün de tamamen kendime gelmiştim. Tabi ameliyat olduğu için dikkat etmekde gerekiyor. Sütünü biriktirip dolaba koyanlari duymuştum. Önceden öyle yaparsın. Mama da verirler 1 gunde mamaya alınacağını düşünmüyorum.

Allah şifa versin. Geçmiş olsun
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Geçmiş olsun şimdiden safra kesesi tamamen alınıyor. Büyük bir ihtimalle kapalı yapılır. Onda da hemen kalkarsın merak etme. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
7 cevap 215 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 344 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Summer33 (1,307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,124 soru

24,178,665 cevap

336,232 kullanıcı

...