0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

salam qizlar ..menim 4ayliq ushagim var Allah hamiya qismet etsin.

Demeli qizlar eveller qaynanam baldizim normal idi yola gedirdik.Ushaq olandan sonra uzleri chixdi meydana.Ushaq yatir yaxinina getmeye qaynanam qoymur ushagin ne geyineceyine o qerar verir geceler yaninda yatirdir ushaq aglayir qucagima gotururem sakitleshsin axi anasi menem mende sakitlesherde ushaq gelib baldizim qaynanam alir elimnen.sonra yemeyi 3saatdan bir vermeliyem 2saata verirler hekim deyir kokeldirsiz ushagi elemeyin bele men deyirem qaynanam deyir hekim qrlet edir..baldizim bir terefden ..sirf bu sheylere boshanmaq isteyirem yoldashimda ishe seher gedir gelir yerinde telefonla oynayir ne guc ichinde zeng edib maraglanar ne gun sonunda menimle maraglanar o qeder fikir ediremki xestelik tapacam axirda ..bilmirem nece boshanim hemde men qachmisham guya sevirdi meni ..chox peshmanam xanimlar ..her gece aglayiram her gun nifret edirem bunlara (( komek edin xahish edirem ..hele inanirsiniz hech hara aparmirlar meni bayqush kimi evdeyem butun gunu markete ishe apteke hech hara olmaz..bilmirem niye bele edirler axi mende insanam ..hech oz qohumlarinada aparmirlar tek qaliram ((

5 Cevaplar

0 oy
(3,138 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla kaynana ve görümce senin işine çok karışıyor. Birlik mi oturuyorsun? Ağırlığını koy o benim bebeğim karışmayın bana de sürekli. Eşinle de konuş oyun oynayacağina sana destek olsun
(21 puan) tarafından
eshim onlardan beter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bişey  anlamadım 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ben hemen anlayıp geliyom azeri bir arkdş var da
(9,611 puan) tarafından
Yoo değilim erzurumluyum☺☺
(1,151 puan) tarafından
Nerden anladın kız. Hamışa gelmişem bu torpaklara varmışamm
(9,611 puan) tarafından
Allqh seni:)))))) Bize biraz yakin onların konuşması ☺☺ yani yazarken normal yazıyoruz onların gibi değil ama konusmada biraz benziyoruz bide bizim burda cok var tanıdık olanlarda var kankalarim onlar benim  ahjsjshsjsj
(1,151 puan) tarafından
Sjsjsjsj ne güzel
(21 puan) tarafından
aynen
0 oy
(2,108 puan) tarafından
O senin bebeğin onun sana senin kokuna ihtiyacı var verme bebeğini zorla alamazlar ya.. karışmayın o benim bebeğim de. Eşinle de güzelce konuş biraz bizimle ilgilen de. Eşin bebeğin ve sen birlikte üçünüz vakit geçirin 
(21 puan) tarafından
eşim sabah çıkıp gece 4te geliyor
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Allah komeyin olsun canim qacanda nolarki ailen arxanda deyil?
(21 puan) tarafından
aileme dememishem hech((
(6,679 puan) tarafından
Denen mence yoldasinla da danis denen bele getmez ya ayri ev tut yada dursun arxanda sozuvu desin yoxsa denen bele getmez
(21 puan) tarafından
yoldashim onlardan beterdi inanirsan dehshet ..
(6,679 puan) tarafından
Allah komeyin olsun baci sen calis qaynanangilden ayril onda her sey duzelecek

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 804 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 641 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu