0 oy
1,099 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba Tatlı ve güzel Anneler 

Çok kısa bir süre önce post açmıştım isim beğenemiyoruz diye. İlk gebeliğim olduğu için özel ve farklı olsun istiyorduk ama bir türlü Prensesimize uygun bir isim bulamamıştık. Çok şükür dün gece geç saatlerde Eşimle isim ararken kararlaştırdık ve bende sizinle paylaşmak istedim. 

<3  Destina Gece  <3

Minik Prensesimize değişik ve özel bir isim bulduğumuzu düşünüyoruz. 

Destina kader anlamını taşıyor. Umarım beğenirsiniz. Hem güzel fikirlerinize hemde beğenmeyenlerin fikirlerine her zaman açığız. Rabbim tüm Annelerimize güç, sağlık, sabır, huzur ve mutluluk versin inşallah. Cennet Annelerin ayakları altında ve bizde hepimiz mükemmel birer Anne olacağız inşallah. Burda çok genç yaşta Anne olan kimselerde var, eğer onlardan biride bu postu okuyorsa şunu asla unutmayın; Anne olmak yaşa, başa değil kalbe ve yüreğe bakıyor. İçiniz güzel olsun ve her zaman evladınız kaplasın o güzel kalbinizi.. 

Allahım evlat sahibi olmak isteyipte olamayanlara, evlat acısı yaşayanlara ya da şuanda evladını kucağına almak için bekleyen herkese dermanını, şifasını ve hayırlısını versin inşallah. Ben Dua okumayı pek bilmem ama ne zaman burda görsem ya da aklıma gelse Eşime hep okumasını söylerim. Hepiniz mükemmelsiniz kim ne derse desin. Bütün kadınlar iyiki varlar :angel::kissing:<3

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gece ismi zaten sürekli kullanılan bir isim bizim karşımızda gece ela var harika çağırırken bile kulağa hoş geliyor. Soyadımız uzun olmasaydı gece ismi aklımız da olan bir isimdi.. Destinayıda çok nadir duydum. Ama isminde bir saçmalık göremedim bebeğinin çok güzle adıyla yaşasın inşallah 
-Reklam-
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Senin gibi naif birisine olumsuz yorum yazmak hiç içimden gelmedi ama ismi biraz anlamsız buldum canım yani bana göre Kuzey Güney Doğu Batı gibi yön bildiren yahut Ada Toprak gibi isimlerde çok boş geliyor bir anlam ifade etmiyor yarın ahirette evlatlarımız bizden hak talep edecek isim konusunda o yüzden iyi düşünmek gerekiyor. Bir de kişi isim atasindan 10/1 huy alırmış gece aslında çokta karaktere sirayet edecek bir isim değil gibi canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın evladını  
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Benim tarzım değil canim önemli olan sen ve eşinin kararı tabiki gece guzelmis ama
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ben beğenemedim kuzm şu an nasıl sana mantıklı gelmiş anlamadım ikisi yan yana o kadar mantısız olmuş ki ..gece ismi de kimde duydumsa erkeğe konulmuştu bn erkek sandım kız demeseydin. Ama ikisi çok uyumsuz kötü olmuş
0 oy
(17,539 puan) tarafından
Adıyla yaşasın insallahh ama ben sevemedim anlamı neymiski acep
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Destina güzel ama gece olmamış canım
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben  beğendim  canım  tabii  herkesin  zevki farklı tartışılmaz  ismiyle  yaşasın  prenses 
0 oy
(226 puan) tarafından
Destina ismini ben çok beğeniyorum bir evli arkadaşım var soyadları ay onlarda gece ismini istiyorlar ben çok beğendim adıyla büyüsün inşallah kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Destina kulağa çok hoş geliyo masalsı okuduğum Wattpad hikayelerindeki karakter isimleri gibi sevdim ama gece daha karanlık bi isim ya ondan çok emin olamadım sanki hep bi karanlık tarafı olcak gibi umarım olmaz hepimizin var gerçi karanlık bi yanımız ama isimde de geçince dha çok etkiler mi diye düşündüm. Adıyla sağlıkla gelsin yaşasın inşallah canım 
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Bizim bi tuncelili qbla var onunda kızının adi destina ben sevdim o ismi güzel isim yani adıyla büyüsün insallah <3

0 oy
tarafından
Kaderi kara ismini mi uygun gördünüz cnm:)) bence bir kez daha düşünün:))isimler insanların hayatlarını etkiliyo çünkü.
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Destina hadi nysede gece hic olmamis kzum ya bn sevemedim ili ismide rabbim haytla dogrmani nasip etsn 
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Gerçekten begendiniz mi bunu yani ben koymazdım asla.birde böyle alâkasız isimler koyunca ne oluyor 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Bence çok güzeeeeellll vallaha 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,561 göst.
0 oy
5 cevap 320 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 669 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu