0 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (60 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar iki  koltuğumun  altın da ve sağ kasığımda şişmiş lenflerin olduğunu usg ile öğrendim radyoloji doktoru  bunlar basit yapılar yani reaktif bunlardan bir şey olmaz dedi ama doktor 3 ay sonra bakalım olmadı biyopsi yaparız dedi korktum . Hamileyim bir de . Vajinal enfeksiyon bende kronik yani bekarkende enfeksiyonum vardı hamilelikte de VAR 

Koltuk altımi  tüy dökücü  kremle temizliyordum 1 yıldır özel bölgeyi de jiletle alıyorum virüs çıktığından beri acaba onlardan mi oluyor yoksa kötü  bir şey mi aklımdan çıkmıyor bur türlü zaten rahim ağzında cın1  var benim 3 ay zehir olacak gibi  cevrenizde karşılaştığınız bir şey oldu mu morale çok ihtiyacım var Allah rızası için 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benim de vücudumuzun farklı yerlerinde  bölgemde omuzlarımda falan hep sivilce ve yağ bezeleri çıkıyor ben de buna bir türlü çözüm bulamıyorum
(60 puan) tarafından
Sağ olun.  Size de geçmiş olsun sizin lenf bölgeleri değil korkmayın
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Lenf bezleri bazen şişip geri geçiyor bu yüzden 3 ay sonra kontrol demiş korkma inşaAllah Allahın izniyle geçer. Cın1 için tedavi görüyor musun? Birde Cın1 nasıl gelişti hpv fln var mı sende? 
(60 puan) tarafından
Hpv pozitif.  Doktor çocuk istiyorsan onu dene sonra  oraya operasyon yaparız dedi bende kızıma kardeş istedim hamileyim nasipse doğumdan sonra gidecem öyle karar verecem cın1  den çok korkmuyorum başka bir sorun cikamsin da Allahım  korusun
(2,319 puan) tarafından
Hpv hangileri pozitif? Benim annemde de 45  58 iki risk grubuda pozitif kliyoterapş görüyor. Evet Cın1 geçiyor Allahın izniyle. Kendini korkutma stres yapma benimde boğazımda şişmiş ti gittim doktor bunlar zamanla geçiyor dedi geçti çok şükür. Ama 3 ay sonra mutlaka kontrole git inşaAllah bi sıkıntı olmaz stres yapma canım.
(60 puan) tarafından
Inşaallah benim lenflerde basit yapılıdır da biter 1 yıldır koltuk altındaki var büyümüyorlar ama hep var.
Allah annenize şifa versin
Cin1 çıkınca artık hangileri var hangileri yok önemli değil anneniz cin 1 mi
(2,319 puan) tarafından
Annemin ilerlemiş canım annem geç farkına vardı. Şuan tedavi görüyor inşaAllah Allahın izniyle iyileşir tamamen.
(60 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaallah.  Rahim kanseri tedavi şansı en fazla olan tür  inşaallah güzel sonuçlar alır.  Rabbim çaresiz bırakmasın
(2,319 puan) tarafından
Amin amin inşaAllah canım Rabbim sanada şifa versin inşaAllah
(60 puan) tarafından
Amin canım insaallah.
0 oy
(898 puan) tarafından
Bende de var bir ay önce çıktı koltuk altında 8 hazıranda randevu var  tekrar bakalım hayırlısı
(60 puan) tarafından
Benim koltuk altındaki 1 yıldır var sizin iki koltuk altınızda da mi var ve boyutu ne kadar doktor ne dedi. Çok geçmiş olsun
0 oy
(148 puan) tarafından
Benim canım sol kolatında 2 cm büyüklüğünde senin kaç cm 
0 oy
(148 puan) tarafından
Önemli olan lenf bezinin cm ölçüsü 1.5 cm 3 kadar normal karşılanıyor bu konuda prof oldum diyim sana çok uğraştım
(60 puan) tarafından
Asıl sen hakkını helal et o zor günlerini sana hatırlattım.  Rabbim sana şafi ismiyle şifa versin inşaallah.  Lütfen ismini yaz duamda olacaksin. Inşaallah ikimizde de kötü hastalık yoktur şuan seni en iyi anlayanlardanim geçen yaz cin1 tanısı kondu 1 yaşında kızım vardı doktor ameliyat olursam rahim ağzı kısalır ilerde düşük ihtimali artar dedi hemen çocuk istedik kızım yanlız kalmasin diye hamdolsun hamileyim 22 haftalık oldu cin 1 e çok alıştım şükürler olsun ki daha kötüsü de çıkabilirdi ama çıkmadı kızım var oğlum olsun çok istedim nasipse oğlum olacak geçen yil  koktuk altına da bakmışlardi  dün yine gittim bu sefer bunları dediler tam cin1 e alıştım hamileyim diye mutlu mutlu geziyordum içime kocaman bir ağırlık bıraktılar altında  ezildim sanki öyle korkmuusm ki ama inşaallah güzel sonuçlar alırım inşaallah basit bir enfeksiyondan dolayı böyle olmuştur.  Salı günü araştırmaya da sonuçlarımı gösterecem bu zamana kadar özelde batırmıştım bakalım o da biyopsi der mi
 Sen de maşaallah çok güçlü bir kadinsin  verem olsaydın bu çok kolay teşhis edilirdi bir bilinmezlik olması mümkün değil verem olan arkadaşım vardı sonuçta onun testi onun yöntemi var .
Rabbim seni ailene bağışlasın kardeşim
(148 puan) tarafından
Ayşe cengiz canım çok doktor gezdim verem testleri var hepsi negatif en kötüsü o bilinmezlik sürekli savruluyorsun dedim kanser se de kanser en azından hastalık bilinir tedavisi varsa olunur ama bu şekilde çok zor sen bak araştır ama tedavi için acele etme özelikle gebeliğinnde cın1 teshişini nasıl koydular en garanti teşhis bu tür şeylerde biyopsi dır eğer iğne biyopsisi yeterli değilse çıkartılması bence Rabbim kimseye dayanamıcagı sabredemiceği dert vermezmiş bunlar hep imtihanımız halimize şükretmemiz için bir sebeb yinede çokşükür Rabbim bir kuluna illet millet zillet vermezse o kul korksun rabbim bizi seviyorki ona yaklaşmamız için bize sebebler veriyo Allah'ım seni sevenlerine ailene eşine çocuklarına sağlıkla bağışlasın istanbul daysan çapaya git derim
(60 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun  ayşe kardeşim benim de adim hülya
 Cin1 için istanbulda özel bir prof bulduk parça aldılar öyle anladılar boşver onu , cin1 e çok alıştım keşke ömür boyu  bende cin1 olsada başka bir yerimde kanser ve türevleri olmasa
 Şuan ne yazık ki batmanda görev yapıyorum yani hastahane için ne yazık ki diyorum:)  buradaki hastahaneye gidecem inşaallah güzel haberler alırım
Rabbim seni bu sıkıntılardan kurtarsın inşaallah verem olsan ya da meme kansere kesinlikle 2 yılda bulurlardı saçmalık emin ol
(148 puan) tarafından
Ne bileyim daha düşünmüyorum canım senin de dediğin gibi insan belli bir süre sonra alışıyor hastalığa da Rabbim seni de kurtarsın güzel haberler alıp sağlığına kavuşursun inşallah kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun
(60 puan) tarafından
Amin kardeşim Allah razı olsun.  Vakit ayırdığın  için de çok teskkur ederim Allah'a emanet
0 oy
tarafından
Deodorant kullandığımda koltuk altımda büyümüştü bi tane. Hastaneye gittim usg istedi başka zamana randevu verdiler. Deodoront kullanmayı bırakınca geçmişti. Tüy dökücüden olabilir belki seninki de
(60 puan) tarafından
Inşaallah canım ya dua et

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
7 cevap 304 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Dilara16 (240 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,425 soru

24,139,143 cevap

334,429 kullanıcı