Aslinda o kadar cok istiyorum kadar yaninda oliyim mutlullugunu paylasiyim ama annem sagolsun ne heves birakti ne heycan soyelki kilenininiz bilir iki cocugum var oglum daha iki gun once ateslendi basina gunes gecmis ve hayla ara ara atesleniyo kucuk kizim var 1 yasinda o desem beşik dışında biyerde uyumuyo . Annem tutturmus ccuklari getime ugrasamam ya cocugumun biri hasta bi atesleniyo bi duruyo deri zaten durmaz ona ragmen geldigime bakmiyo cocuklari getirme ugrasamam diyo soyleki ben gene dedim hadi kizi goturmiyim ama oglan hasta gotureyim dedim bu seferde istemeden sonra nisan alisverisi olcak biz antalyadayiz cocuk bucakta surekli gel git oomasin diye cocukla zor diyorum getirme diyo ee hadi birakiyim dicem yarin kayinvalidem hastaneye gidicek ne zman donucegi belki degil komsum var bitane ona sordum ben evde yokum dedi cocuga bakicak kimse yok hani ben de en son dedik cocuklari getiriyim kayinvidem hastane cikisi alsin dedim ee yukari cikmicaksa olur ee gelmicekse gormicekse milleti olur ya diyorum kadin astim belki su ister oturmak ister ben nasil hayir diyim beni ilgilendirmez diyo en sonunda kardesime yazdim ablsm boyle böyle cocuk zaten rahatız gelsemde belliki evdekiler rahatisz olucak kusurs bakma ben gelemicem diye anlayisla karsiladiya .ama varya sinirden nerdeyse 1 saat aglamisimdir ya allah askina kim hakli ya cocuklari getirme diye tutturuan annemi yoksa benmi