0 oy
1,397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından
Aslinda o kadar cok istiyorum kadar yaninda oliyim mutlullugunu paylasiyim ama annem sagolsun ne heves birakti ne heycan soyelki kilenininiz bilir iki cocugum var oglum daha iki gun once ateslendi basina gunes gecmis ve hayla ara ara atesleniyo kucuk kizim var 1 yasinda o desem  beşik dışında biyerde uyumuyo . Annem tutturmus ccuklari getime ugrasamam ya cocugumun biri hasta bi atesleniyo bi duruyo deri zaten durmaz ona ragmen geldigime bakmiyo cocuklari getirme ugrasamam diyo soyleki ben gene dedim hadi kizi goturmiyim ama oglan hasta gotureyim dedim bu seferde istemeden sonra nisan alisverisi olcak biz antalyadayiz cocuk bucakta surekli gel git oomasin diye cocukla zor diyorum getirme diyo ee hadi birakiyim dicem yarin kayinvalidem hastaneye gidicek ne zman donucegi belki degil komsum var bitane ona sordum ben evde yokum dedi cocuga bakicak kimse yok hani ben de en son dedik cocuklari getiriyim kayinvidem hastane cikisi alsin dedim ee yukari cikmicaksa olur ee gelmicekse gormicekse milleti olur ya diyorum kadin astim belki su ister oturmak ister ben nasil hayir diyim beni ilgilendirmez diyo en sonunda kardesime yazdim ablsm boyle böyle cocuk zaten rahatız gelsemde belliki evdekiler rahatisz olucak kusurs bakma ben gelemicem diye anlayisla karsiladiya .ama varya sinirden nerdeyse 1 saat aglamisimdir ya allah askina kim hakli ya cocuklari getirme diye tutturuan annemi yoksa benmi

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
canim sen cocuklsri getir ben bakarim sen de alisverise gidersin ksrdesinle demesi gerekir yanii genc olan sensin gencler gider alisverise ztn anlamadim yanii baska derdi var hethalde
(200 puan) tarafından
Aaa olurmu annem eksik kalirsa olmaz annemin mutaka gitmesi lazım meraktan catlar valla bu saten sonra hicbiaey dmiyorum kendi bilir napiyosa da kendi kendine yapıyor karismiyorum karisam da zaten cok bilmie olurum gerek yok yw
tarafından
anladim zor biri ne bilim boyle yapmasi hos olmamis ama yapacak bisi yok kimse cocuklarindan degerli degil ztn
(200 puan) tarafından
Aynem oyle cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama Annen gitmemen için yapmış olabilir mi yada karakteri bu şekilde bu devirde hiç bir komşuya çocuk emanet edilmez zaten kayınvalidenşn işi varmış kadını kapıdan yolla diyor en iyisi gitmemen gibi 
(200 puan) tarafından
Ya komsu dedigim yıllardır tanidigim aile dostumuz komsuda sikintim olmaz ama gdidipte hasta cocugumu kabul etmemesi zaten kendini gosteriyo başka hicbirsey demiyorum kendi de anne sonucta benden iyi bilmesi gerekiyo anneligi
0 oy
tarafından
Çocuğumun  istenmediği  yerde bal da akiyor olsa gitmem
0 oy
(487 puan) tarafından
Tabiki annen haksız n'olacak torunlarida gelse o arada onami yük olacaklar kendi cekemiyo ama kaynanan hastaneye gidip gelcek 2 torun bakacak bide eve gelmesin diyo çok bencilce olmuş cnm
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çocuğumu istemeyen beni hiç istemesin umrumda olmazdı asla gitmezdim insan torunundan nasıl rahatsız olur anlamıyorum 
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Ben olsam gitmek için aslaa çocuğu nu komşuya kayın validate bırakmam yani senin öz annen nasıl küçücük sana muhtaç çocukları istemez getirme der kusura bakma pes yani.. sende ne 1 saat ağlıyorsun bence ağlayacaksan annenin bencilligine ağla kusura bakmada.. çocuklarından cok-da önemli değil nisan 
0 oy
(4 puan) tarafından
Gitme canım isteme dedin daha Nisan olur kına düğün boşver bence sakın yavruları komşuya filan bırakma bence belliki sana igtiyac yok ben olsam gitmezdim zoruma gitmez mi gider tabiki ama boşver sen artık kendi ailene bak bence yavrularına mutlu ol sakın böyle saçma şeyler için çocuklarını kimseye bırakma derim bennn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 302 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 779 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 702 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 424 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,200 soru

24,121,599 cevap

333,500 kullanıcı

...