0 oy
614 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Doktor sagliksiz gebelik dedi kurtaj dedi ama ben ikinci kurtaji kaldiramazdim yatisi kabul etmedim korktum smdi evdeyim kanamam var adet kanamasi seklinde bacaklarimda sizi agri var suan gitsem kurtaja alirlarmi ne yapiym karar veremiyorum

14 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından

En İyi Cevap
Tek tek yazamadim oncelikle kusura bakmayin.

Ama lutfen linc eder gibi tepkiler tavirlar sergilemeyin. Ilk gebeligimde dusuk yaptim kurtaj oldum ve oyle zor seyler yasadim ki acilin deli bir doktoruna stajerine denk geldim ve o cektigim aci agri sanci yerine 100 tane cocuk dogurmayi tercih ederdim. Doktora sordum yatis yapmazsam sorun olurmu duye zehirlenme durumu olmaz merak etme dedi durumuma gore soyledi zaten ve kanamam adet kanamasi gbi cok asiri degil agrimda sadece bacaklarimda kurtajdan korkma sebebimi asla anlatamam anlayamazsiniz lutfen kirici olmayin
-Reklam-
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Tabiki gideceksin neyi bekliyorsun?? 
0 oy
(171 puan) tarafından
Bunda düşünecek ne var sağlık önemli sonuctavya sana zarar verirse 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kürtaj olmazsan ne olacaksın git tabi 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Hastaneye kalk git
0 oy
tarafından
Hadi kanaman durmassa cabuk git ne duruyosun
0 oy
tarafından
Neye dayanarak kabul etmedin canınami susadin
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Hastaneye gider misin? Vala cesaretinize şaşırıyorum bazen ya
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Gebelik zehirlenmesi mi olmak istiyorsun da psikolojin kaldırmazmış haftan büyükse tabiki git 
0 oy
tarafından
Hastanede birinin karnında patlamış ve anneyi zehirlenmiş yoğun bakımda yatıyordu kürtajdan niye korkuyorsun ki kendiliğinden düşmesi hem çok ağrılı ya parça kalırsa ne olacak 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kuzum çaresi var herşeyin doktorlarımız ne güne duruyor kanamadan gidersin Allah korusun ambulans falan çağırın olmazsa
0 oy
tarafından
Mutlaka hastneye git bu şekilde düşse bile içinde parça kalır sonra senin için daha zor olur
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun 2 yazınıda okudum korkmakta haklısın ama içeride parça kalırsa ileride daha büyük sorunlar yaşayabilirsin gittiğin hastanede uzman sorabilirsin 
(10 puan) tarafından
Bitanem haklisiniz inan ama korkumu anlatamiyorum doktorun acizine acemisine denk geldim halâ o aciyi icimde hissediyorum cok zor olmustu smdi belkide oyle olmicak ama psikolojik olarka sorun yasiyorum. Mecbur gidicem illaki ama dusundum ki acaba dusuk oluyo ya suan parca kalmaz icimi temizleyecek bir ilac verir mi ki kurtajdan once ilac oncelik olsa
tarafından
İlk hamileliğimde bana önce yumurtalık patlamış ameliyat sonra kist patlamış ameliyat sonra dış gebelik kürtaj dediler okadar iyi anlıyorumki korkunu dua ediyordum artık o psikolojiyi yaşamayayım diye çok korkuyordum 17 gün beni delik deşik ettiler resmen en son keseymiş içinde bebek var dediler kürtaj radesine gelmedim ama hala o yaşadıklarımdan sonrada korkarım en iyisi doktora gitmen belki kendiliğinden parça kalmaz veya ilaç verir yada komple bayıltıp kürtaj yapar bunları hastaneye gitmeden öğrenemezsin Allah yardımcın olsun inşallah
(10 puan) tarafından
Saol kuzum Allah razi olsun
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Hemen git canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 299 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 544 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
8 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,815 soru

24,145,184 cevap

334,639 kullanıcı

...