0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evlendigim  günden 2 ay sonra hamile kaldim daha ortama uyum sağlayamasan saglaya evliliğe  adapte olamadan bekarken ne kadar da masum yaşamışım  ben kotu söz söyleyene bile gül gec buyuyumdur  diye yetistirilmis  bir kizdim  ben ama evlendim elin evi oyle mi bi evde 10 kişi yaşadık sonra doğum oldu hayatında bu kadar acı duymamıştım  onu bi şekilde atlattım ama kafam asla  eski ben olmadi dediğim gibi ben güler yüzlü hic bir lafi kötüye çekmeyen bir insanken  şimdi iyi lafta bile kötülük arar oldum  bu da beni çok üzüyor   oglum yaşına girdi tekrar hamile kaldim 2. Çocuğuma şimdi 20 günlük kızım  ama kafam bir dağınık ne konusacagimi ne  yapacagimi bilmeden yaşıyorum cok yoruldum arayanlar oluyo konuşmak için açasım  gelmiyo insan yüzü göresin yok bilmiyorum ben içime kapanık  biri oldum sizle paylaşmak istedim

5 Cevaplar

+1 oy
(2,981 puan) tarafından
Biraz daha erteleseydin o zaman 2.çocuğu 
tarafından
Hesaptaki gibi olmadi nasibi varmis oldu
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Lohusa pisikolojisi de seni etkilemiş bence 
tarafından
Galiba  ben doğumdan da çok etkileniyorum
(5,328 puan) tarafından
Olabilircnm hormonlar
0 oy
tarafından
Banada oluyor arada canm ama kuran oku dinle dua et en faydali seyler bunlar 
0 oy
tarafından
Bende asla Bekarlıktaki ben değilim, pozitifliğim değişmedi ama Giyiniş tarzımı, Herşeyimi öyle kabullenmişti sırf elalem ne der diye evlendikten sonra hepsini değiştirmeye başladı, açıktım kapan dedi, ben pantolon giyerdim ama üsluplüydum yok dedi laf ediyorlar dedi, sigara içiyordum içme dedi Bende gizli gizli içiyorum misal herşeyi değiştirdi eyvallah ama alışkanlıklarımı değiştiremem
0 oy
(9 puan) tarafından
Korunun mesela kendinizi hazır hissetmiyorsanız. Bir de bunları yaşadığın halde ikinci çocuğa hamile kalmışsın. 
tarafından
2. Cocuk planlı olmadi korundugum halde oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saroselin (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,231 soru

24,180,599 cevap

336,312 kullanıcı

...