0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selam kizlar 

18 aylık oğlum var tam bir çılgın ya :D 

Yani zaten normalde de uslu bir çocuk değil ama şu iki haftadır özellikle diretmeler istedigi olmayınca çığlık atıp kendini yere atmalar. Mesela geçen annemde kaldım babamla parka götürdük artık eve donucez kucakladim ben bana nasıl vuruyor saçımı çekiyor çok şaşırdım o kadar sinirli hırslı umarım geçici bir süreçtir kapıları çarpıyor asla söz dinlemiyor hayır yapma diye birşey yok lugatinda. 2yas sendromu 18 aylıkken baslarmis benimki sağolsun böyle şeyleri günü gününe uygular asla şaşmaz :D mesela birşey ogretemiyorum renk olsun sayı olsun yada başka birşey yerinde asla durmuyor hep hareket halinde nasıl ogrenecek bilmiyorum ya sizinkiler nasıldı 

9 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Şuan benim kızımda iki gündür herşeyi yapıyor sağolsun hele uyku.. full cikti hayatından iki gündür gündüz uyumuyor uyumadigi için ağlıyor hep şimdi duş aldım yemin ederim burnumdan getirdi yeni doğmuş gibi yaaa
tarafından
Hem adaş hem kaderdas :D ah sıpa ya büyüdükçe duzelceklerine cildiriyorlar
(4,724 puan) tarafından
Gerçekten böyle değildi :(( uyku çok önemli ama uyumuyor ya ve sürekli huysuz :( inşallah geçer canım bu günler
tarafından
Allah'tan bizimkinin uykusu bozulmadı güzel geri kalan hepsi tepe takla inşallah düzelir canım ya
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
O nasıl bir sendromsa hiç geçmiyo canım 2 ay sonra 3 yaşında olacak oğlum hala aynı :) Allah yardımcımız olsun 
tarafından
3 yaş mı maşallah Allah yardımcımız olsun ☺️
(50 puan) tarafından
Neler çekiyorum bir bilsen :) zamane çocuğu bunlar ya her yaşı ayrı zor artık uyku sorunlarını falan geçtim uyumasın ama bana da eziyet etmesin yani gerçi rabbim sağlık sıhhat versin geçecek inşallah bugünler :) :)
0 oy
tarafından
O 2 yaş sendromu. 3 te rahatlıyorsun. 4 yaşında ise katlanarak geri geliyor ahaha
tarafından
Haydaaaa :D hahahahahah
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Yalnız değilmişim :') sanırım hemen hemen her çocuk aynı oluyor ve evet 2 yaş sendromuymus :) 
tarafından
Oğlan mi seninde canım
0 oy
tarafından
Benimki daha 17 aylık olacak ama dediğin herşey bende de var.. Yerinde durmuyor çığlık atıyor ısırıyor tanıyamıyorum kızımı ya 2 yaş sendromu yada kıskançlık yeni doğan kardeşi yüzünden.. Kardeşini çok severken kıskanabilir mi acaba çünkü çok öpüyor bebe diyor kucağına almak istiyor uyutuyor.. Neyse artık bu bir an önce bitsin ben bittim çünkü 
tarafından
Kıskançlıkla sendrom karışmış kombo olmuş sende hahhahha :D uf çok zor süreç ya
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Uydurma la benim melek yüzlü efendi yamaçım öyle şeyler yapmaz sen halisünasyon görüyon puhahahah :D 
tarafından
He her gören öyle diyor maşallah ne uslu :D sana atayım videosunu o halinin de gerçek yüzünü de gör hahahahaa
0 oy
tarafından
Yeğenim de öyle ağlasın susmasını bekliyorm sonra dediğini yapmıyorum 
tarafından
Bende çok katiyim ya her dediğini istediğini asla yapmam kendini yerlere atıyor  kafasını çarpıyor atınca tövbe ya
tarafından
Ben eline vuruyorum yapmıyor susuyor
tarafından
Eline vurmak zararliymis tüm sinirler elden geçtiği için felç kalmaya kadar gidiyormuş canım
tarafından
Gavura vurur gibi değil birini dürter gibi :Dd
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bnmki de 3 yaşında hala bitmedi bu sendrom :DD
tarafından
Eyvah yaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 90 göst.
+2 oy
6 cevap 171 göst.
+2 oy
2 cevap 82 göst.
+3 oy
11 cevap 311 göst.
19 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (489 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,685 soru

24,062,252 cevap

330,186 kullanıcı

...