0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben doğum iznindeyim. Mesela haftasonu memleketim için niyet alıyoruz ona diyorum ki ben pazartesiden gideyim de anamla biraz durayım özlüyorum bebişi de özlüyorlar sende cuma gel 2 gün durup dönelim diyorum ama bana izin vermiyor siz olmayınca ben çok sıkılıyorum yapamıyorum diyor 4 senelik evliyim daha hiç anneme gidip de kalmadım kendi kardeşi de uzakta evli ama ayda bir gelip kalıyor:( sizde durumlar nasıl evde çok sıkılıyorum. 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Bacım senle kocan arasında biz ne diyelim.

Anladığım kadarıyla hiç göndermiyor değil beraber gidip geliyorsunuz bunu bulamayan var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beraber gidip dönün kuzum 4 senede bir kere anneme kalmaya gittim akşamına oda geldi 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Benim eşimde bizden ayrı kalmak istemiyor ama benimle evlenirken bunu bilerek evlendi ben tüm ailemi memleketimi bırakıp onun memleketine geldim. Ayrı kalmayı istemiyorum ama aileni görmeye de ihtiyacın var diyor ki oğlum çok hareketli çok yoruluyorum kimsem yok burda. Aileme yakın olsaydım keşke çok zor uzak olmak.  Allah'ın izniyle 15 gün sonra gidecem ailemin yanına.Kusura bakmayın ama sizin eşiniz bencil biraz.
0 oy
tarafından
Ben en geç 3 ay duruyorum 2 ay oldu gideceğim yine bişey demiyor tarih ver işten izin alayım diyor sadece 
0 oy
tarafından
Önceden izin vermezdi bebek olunca çok yoruluyorum tek başıma onlar yardım ediyor diye veriyor arada gidip 1 hafta kalıp geliyorum 
0 oy
(50 puan) tarafından
Eşiniz gerçekten bencil bir insan sizi satın almadı sonuçta aileniz gitmek vakit geçirmek tabiki hakkınız ama en azından birlikte gitmeyi kabul ediyor götürüyor canım ona şükür inan daha kötü durumda olanlar var 
0 oy
tarafından
Ya Allah aşkına ayrı kalamayip ne var sanki bunu bilerek aldı seni ailen uzakta ise görmen hakkın yarın öbür gün Allah gecinden versin bişey olsa ailene vicdan azabı çekersin. Ben gidip kalıyorum üç dört gün eşimde bir günden bir güne demedi gitme kalma diye bilerek aldı çünkü umrumda da olmaz yani onlarda ailem bugün var yarın yoklar 
0 oy
(848 puan) tarafından
İzin almak değil haber vermek var bizde. Ya birlikte gideriz ya ben tek giderim, kaya kovuğundan çıkmadım onlar benim ailem. İstediğim zaman istediğim kadar gidebilirim elbette. Siz çok fazla karıştırmışsınız hayatınıza. 
0 oy
(14,206 puan) tarafından
Eşimde aynı canım 2 senelik evliyiz bizde 
0 oy
(2,589 puan) tarafından
2 senelik evliyim benim eşimde senin ki gibiydi hiç göndermedi ailemin yanına tamm 1.5 ayda bi kere götürüyordu ama bi gece durup geliyordum en sonunda ettim gönlünü bi hafta göndercek bu erkekleri anlamıyorum neden bu adar zor göndermek 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,367 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 632 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,307 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 781 göst.